Зрителите на БТВ се чудят: точно тази модна „експертка“ ли критикува стила на кино звездите?

Антония Йорданова
Скрийншот: "Преди обед", БТВ.

След нощта на „Оскарите“ в студиото на „Преди обед“ гостуваха модните екесперти Ирина Денва и Антония Йорданова, чиято задача бе да обсъдят стайлинга на холивудските звезди.

Анализът им бе озаглавен „Модните престъпления на наградите „Оскар“, но някои от критичните коментари на стилиста и дизайнер Антония Йорданова не допаднаха на зрителите и те изразиха недоволството си от нея в социалните мрежи.

Тя определи като неудачна роклята на Ема Стоун, а за тоалета на Америка Ферер намекна, че може да се купи от „Илиянци“. Екстравагантната визия на Ариана Гранде пък бе определена от Антония Йорданова като „безкрайно нелепо решение“.

„При положение че си такава малка елегантна жена и би могла да изглеждаш наистина впечатляващо, по-скоро аз виждам едно голямо недоразумение“, откровена бе стилистката на „Преди обед“.

Друга от актрисите, появили се на червения килим, пък бе оприличена на „деветдесетарска абитуриентка от нашите ширини“.

Тези оценки явно не допаднаха на зрителите на БТВ и от своя страна те засипаха с критики модната дизайнерка във фейсбук.

„Откъде я намерихте тази с цървулите и балдърите да обсъжда модата“, недоумява зрителка, явно визирайки по-шармантните чехлички на стилистката. 

„Модистката ви изби рибата с нелеп външен вид и негативни коментари. Да изглеждаш като карикатура, а да не одобряваш елегантни рокли на прочути дизайнери, е това само вашият “ моден дизайнер“ Антония го умее“, пише друг потребител.

Как може толкова грозно облечени и невзрачни женски, с изключение разбира се на Деси, да си дават некадърното мнение за облеклото на дамите от Оскарите, за които мнението на тези псевдокритички е по-незначително от мравка! Боже мой, прибери си версиите! Що за самочувствие, българско! Срам и позор!“, ядосва се поредна зрителка.

Критичният анализ на звездите на „Оскарите“ от страна на Антоняи Йорданова не бе подминат и от известната журналистка Веселина Томова.

Advertisement