„Живата кукла“ порасна. Как изглежда днес момичето, удивило света с красотата си

Източник: @__stephanierenee

Децата от смесени бракове често се оказват необичайни и много красиви, но в случая с Амая гените на родителите й са създали истинска кукла.

Преди няколко години красотата на малката Амая Джейд порази социалните мрежи. Майка й Стефани забелязала доста рано, че дъщеря й има прекрасни много дълги мигли.

Тя започнала активно да споделя снимки на бебето в социалните мрежи. Мненията на коментаторите били разделени: някои вярваха, че Амая е спечелила от генетичната лотария, други обвинявали майката Стефани във фалшификации, вярвайки, че е залепила изкуствени мигли на бебето.

Жената отрече всички тези спекулации. Скоро Амая се сдобила с интересния прякор в мрежата „жива кукла“. Защото момиченцето буквално прилича на кукла с дългите мигли на лицето, които са в хармония с пухкави бузи и устни.

През тези 4 години Амая порасна. Външният й вид започна да се променя – сега тя вече не изглежда на такава кукла, както в ранна детска възраст, въпреки че външният й вид все още е хипнотизиращ.

Амая-Джед
Източник: @__stephanierenee

Днес Амая е почти на 7 години, изглежда доста зряла, чертите на лицето й също са се променили, но външният й вид все още е очарователен.

Вече е ясно, че в тийн годините си тя ще се превърне в истинско пораснало красиво момиче. Освен това в семейството вече има съперник Амая – най-малката дъщеря на Стефани расте.

Advertisement