Женски хороскоп за 2022 година: ето кои ги чакат любов и промени

Женски хороскоп за 2022 година: ето кои ги чакат любов и промени

Хороскопът за 2022 г. за всички женски зодии ще разкаже на кого годината на Тигъра ще донесе късмет, любов, финансов успех, нови постижения в кариерата. Астролозите дават на всеки от знаците съвети как да постигнат максимални висоти през тази година и да се предпазят от проблеми, трудности и несгоди.

Овен

Астролозите казват, че звездите и планетите постоянно ще изпращат подсказки на жените Овен. Вашата задача е да ги прочетете правилно. През 2022 г. представителките на тази зодия ще имат особен късмет в работата и бизнеса, евентуално увеличение на печалбите, ново работно място и откриване на бизнес. През втората половина на годината ще имат успешни командировки, смяна на местожителство, покупка на недвижими имоти.

Телец

Астролозите са уверени, че жените Телец ще могат да постигнат висоти и успех във всякакви начинания в годината на Тигъра. Основното нещо е да изберете една област и да й се отдадете напълно. И въпреки че късметът е на ваша страна, енергийният потенциал ще се изчерпва от време на време. За да предотвратите това, планирайте всичките си дела предварително. А вече имате достатъчно мотивация, за да внесете кардинални промени в живота си.

Близнаци

Представителките на тази зодия през 2022 г. ще могат да подобрят отношенията с любим човек, родители, роднини. През лятото трябва да разчитате на доверени хора, които могат да ви покажат правилния път в живота, да ви помогнат в трудна ситуация и да ви дадат правилния съвет. По-добре не прекарвайте лятото и есента в самота, защото ключът към успеха ви е в екипната работа.

Рак

Началото на годината за жените Рак няма да е най-приятното, но до края на февруари всичко ще се нормализира. Ще бъдете изпълнени с вътрешна увереност и красота. Пролетта е идеална за търсене на сродна душа, а лятото е идеално за подобряване на финансите. През есента обаче Раците могат да се сблъскат с непримиримост и агресия от страна на другите, но вие можете да се справите.

Лъв

Жените Лъв ще имат доста нестабилна година пред себе си, но не се притеснявайте. Очакват ви периоди на голям късмет и добро настроение, в които ще можете да направите нещо много важно за себе си и семейството си. Когато общувате с другите, си струва да запомните, че първото ви впечатление за даден човек през 2022 г. ще бъде най-правилното. В това отношение можете спокойно да слушате интуицията си.

Дева

Астролозите препоръчват на Девите да правят повече компромиси в семейството си през 2022 г. и специално да не оказват излишен натиск върху избраника си. В годината на Тигъра ще бъдете прекалено пестеливи, което може да дразни близките ви. За да избегнете конфликти, опитайте се да бъдете малко по-ларж с парите. И също така, колкото и да ви се иска, спрете да налагате мнението си на любимия мъж – иначе ще прекарате една година в спорове и скандали.

Везни

Везните тази година ще трябва да срещнат някои трудности по пътя си. Те ще могат да преодолеят всякакви препятствия, но за това ще е нужно да изразходват огромно количество сила и енергия. Освен това тези жени могат да се сблъскат с трудни дилеми през зимата и пролетта. За да направят правилния избор, ще трябва да се консултират с близките си. Най-доброто време за почивка е средата на лятото и началото на есента.

Скорпион

През 2022 г. звездите и планетите ще помогнат на жените от този знак да станат по-добри, да придобият увереност и воля. Първото нещо, което всички Скорпиони трябва да запомнят, е, че всеки проблем може да бъде решен. Звездите и планетите няма да ви изправят пред задачи, които нямат решение. Основната задача за вас е да поддържате оптимистично отношение и спокойствие във всяка ситуация.

Стрелец

Стрелецът трябва да се научи как да преценява кои хора са с лоша енергия. В идеалния случай развийте максимална независимост и постигнете самодостатъчност. Звездите ще помогнат на Стрелеца да направи всичко възможно, за да ви направи по-силни. Астролозите ви съветват да не губите нищо в годината на Тигъра, защото загубеното никога няма да се върне. Това се отнася не само за предмети, но и за взаимоотношенията.

Козирог

Астролозите препоръчват на жените от тази зодия да не забравят, че безплатното сирене е само в капана за мишки. През 2022 г. Козирозите ще трябва да работят усилено, за да спечелят уважение, пари и любов. Безделието ще ви струва щастието, а всяко изразходвано усилие ще ви се отплати. Промяната на стила и външния ви вид ще ви помогне да укрепите късмета си в началото на годината.

Водолей

За Водолея годината на Тигъра ще донесе много финансови успехи. Освен това тези дами могат да срещнат по пътя си богат и успешен мъж. А тези, които са във връзки, ще могат да ги подобрят. Възможно е по пътя да се появят и трудности, токсични хора. Астролозите утешават, че най-важните трудности очакват жените-Водолей още в началото на годината. След това ви очаква ярък и положителен период.

Риби

Представителките на тази зодия ще имат динамично и приятно лято през 2022 г., а зимата и пролетта ще бъдат положителни. Като цяло, цялата година на Тигъра ще бъде финансово и любовно щастлива за вас. Астролозите съветват Рибите най-накрая да направят това, което са отлагали много дълго време – да отидат на почивка, да търсят нови хобита и посоки на развитие, да сменят средата.

Advertisement
Фейсбук коментари