Жена видяла, че в двора й се е заселило семейство лисици (видео)

Жена видяла, че в двора й се е заселило семейство лисици (видео)
LINDSAY VALENTINE

Първия път, когато Линдзи Валънтайн видяла лисица в двора, била изненадана.

Преди това тя никога не е виждала хищници толкова близо до дома си. На следващия ден Валънтайн отново видяла лисицата – този път животното се разхождало по верандата с малките си.

„Имам звънец с камера със сензор за движение, така че държах семейството под око“, казва жената. — Предполагах, че няма да останат дълго под верандата, но сутринта имаше около 100 известия за движение от камерата през нощта. Когато погледнах на улицата, видях група малки лисици да се скитат из двора.“, споделя жената пред Thedodo.

@yourvalentineee83

Ew help me get back thr trickster voiceover#foxtok???? #hallelujah #chunkstersoftiktok #fyp #justlittlebabyoxesthatsall

♬ original sound – Lindsay

Валънтайнт с трепет гледала как дворът й се превърнал в детска стая за лисичета. Тя пресметнала, че на улицата имало девет животни. Майката лисица преместила децата в приют, който спретнала под верандата на къщата.

Жената се срещала с лисичетата по няколко пъти на ден, носейки им прясна вода и играчки. Тя има уникалната възможност да гледа как расте семейство лисици.

Тя гледала да не безпокои животните, така че да се чувстват комфортно и безопасно и да продължават да са наблизо.

@yourvalentineee83

Turns out foxes are not religious #foxtok???? #fyp#sweetangelsfromjesus #babyfoxes #lotsofbops #gimmieone #noeaster

♬ original sound – Lindsay

„Вече не използвах входната врата, за да не ги изплаша“, казва Валънтайн. „Когато излязох през вратата на гаража до колата, мама и децата ме видяха и сякаш не им пукаше. По някаква причина майка ми не се страхуваше от мен. Не съм нахлувала в тяхното пространство – предполагам, че лисицата не е видяла заплаха в мен.“

Един ден майката лисица се уплашила и престанала да идва толкова често в двора. Момичето знаела, че това няма да продължи вечно, но е толкова благодарна, че е успяла да наблюдава семейството лисици, което решило да наеме двора й.

Advertisement