Жена си измила многослойния грим от лицето и приятелите й не я познали

Жена-си-измила-многослойния-грим-от-лицето-и-приятелите-й-не-я-познали

Гримът е способен да маскира всякакви дефекти и да промени външния вид буквално до неузнаваемост. Една смела жена решила да премахне целия грим от лицето си и да покаже естествената си красота.

Героинята си прави професионален сложен грим всеки ден, тъй като владее до съвършенство уменията на гримьор. Тя никога не излизала от дома си и не се показвала на никого без грим и всички свикнали с „изкуствения“ й много атрактивен и съблазнителен външен вид: изразителни очи, красиви вежди, акуратен нос и пухкави ярки устни.

тежък-грим

Но наскоро жената събрала смелост и решила да се яви пред всички в естествената си форма. Тя публикувала снимки, показващи процеса на премахване на грима. На първите снимки можете ясно да видите как премахва дебел слой тонални средства, изтрива червилото, спиралата, ружа и молива за вежди.

 

Последните снимки показват как изглежда момичето всъщност. Кожата показва очевидни несъвършенства под формата на обриви, зачервяване и разширени пори. Устните не са толкова закръглени, носът е несъвършен и изобщо няма вежди. Нужна е истинска смелост, за да се покаже това.

премахване-на-грим

Жената признава, че разбира колко е важно да се обича с всичките си недостатъци. Да, можете постоянно да маскирате дефектите, заблуждавайки не само другите, но и себе си.

Много по-правилно и по-ефективно е да решавате проблемите, които правят външния ви вид несъвършен: да нормализирате хормоните, да се храните правилно и да се грижите за себе си. И тогава няма да е необходимо да прилагате „тонове“ козметика всеки ден.

Advertisement