Жена с тъжни очи влязла в магазина и помолила собственика за храна

Жена с тъжни очи влязла в магазина и помолила собственика за храна
Източник: Фейсбук

Вярата в Бог може да направят чудеса. Силата на молитвата никога не трябва да се подценява, защото дори и в най-трудните моменти Бог винаги е на наша страна и бди над нас. Тази история ни напомня, че никога не трябва да губим надежда и винаги да се обръщаме към Бог, когато всичко около нас се разпада.

Жена, облечена в семпло облекло и с отчаяние в очите, влязла в супермаркет. Била объркана и личало, че преминава през трудни времена. След известно време тя събрала смелост да се приближи до собственика и да го помоли за храна. Тя обяснила, че съпругът й е болен и трябва да храни седем деца.

Тя попитала дали може да й даде малко храна, която да плати по-късно. Собственикът не бил доволен от молбата и я помолил да напусне магазина. Но тъй като не виждала изход от ситуацията си, тя започнала да моли да й позволят да плати нещата, след като вземе пари.

Собственикът не искал да слуша, казвайки, че не може да помогне.

Клиентка, която слушала разговора, решила да се намеси и да плати артикулите, които жената била посочила на листчето хартия, което е в ръката й.

Собственикът се съгласил, но имал едно условие. Той казал на жената да постави листа хартия от едната страна на везната и й казал, че ще й даде всички покупки, които са по-леки от хартията, очаквайки, разбира се, да не й даде нищо.

Но точно когато сложила хартията, везната паднала пред невярващите погледи на онези, които станали свидетели на ситуацията. Изглеждало така, сякаш е поставила тежък камък, а не лек лист хартия. След това собственикът поставил малко храна в другата част на везната, но везната, върху която била хартията, не се повдигнала.

Той помислил, че жената му прави номера, затова я попитал какви неща е изброила в списъка с покупки. Тогава жената взела листчето и го подала на собственика. Това не бил списък за пазаруване, а молитва, която гласяла: „Господ знае нуждите ми, оставям тази ситуация в Неговите ръце.“

Тогава собственикът осъзнал, че вярата на жената в Бог е толкова голяма, че Той направил така, че чудото да се случи.

Съкрушен, собственикът дал на жената много храна, за да нахрани семейството си.

Advertisement