Жена похарчила 60 хиляди долара, за да стане „екзотично Барби“

Жена похарчила 60 хиляди долара, за да стане

Стюардесата Мартина Биг, която според нея е на 28 години, похарчила повече от 60 000 долара, за да се превърне в „екзотична Барби“. Тя е увеличила гърдите си до невероятни размери (най-голямата гръдна обиколка в Европа), направила си е инжекции за потъмняване на кожата и използва личния си домашен солариум.

Мартина има уникални импланти, които могат да бъдат увеличени просто чрез изпомпване на още повече физиологичен разтвор. А отчаяната германка се кани да „подобри“ още повече външния си вид.

екзотично Барби

По думите на жената, някога тя просто искала да бъде като Памела Андерсън или Кати Прайс, но след това решила да направи формите си още по-големи и кожата си по-тъмна.

Мартина преди и след операциите

жена-операции

Мартина започнала трансформацията си през 2012 г., когато приятелят й я насърчил да започне да се занимава с моделство. 9 седмици по-рано момичето си направило три инжекции, които активират хормона меланин за цвета на кожата.

„Не очаквах, че ще стана толкова тъмно, но се получи страхотно. Обичам го и искам да го увелича максимално. Искам да ставам все по-тъмна и по-тъмна и да видя дали има граница.“

Барби

„Обичам контраста между русата ми коса и тъмната кожа. Обичам да виждам реакциите на хората.“

Виждам големите им очи, докато минавам, техните шокирани лица, мислещи си: „Как е възможно това?“

Единственото нещо, което Мартина иска да запази естествено, е цветът на очите и веждите.

Advertisement
Фейсбук коментари