Жена осиновила момиче без нос, което открила на бунището. Днес тя е неузнаваема!

Кристен Уилямс преподава в американско училище. Тя нямала свое семейство и решила да си осинови дете, защото много обичала децата.

Кристен Уилямс преподава в американско училище. Тя нямала свое семейство и решила да си осинови дете, защото много обичала децата. Първата осиновена дъщеря на Кристен била Муни от Индия.

Заради огромния й белег на челото, никой не искал да осинови момичето, а самата Муни била много затворена и се срамувала да общува с хората. Но с любовта си Кирстен стоплила сърцето на момичето.

момиче-с-белег-на-челото

С течение на времето в тяхното семейство се появила и Дурга. Това момиченце се наложило да премине през много изпитания още от раждането си. Открили я в сметище, на което тя живеела от доста време.

Лицето на момичето било в ужасно състояние. Дурга почти се била лишила от носа си, вероятно по вина на насекомите и уличните кучета, срещу които новороденото момчие било напълно беззащитно.

Историята на Кристен и двете й дъщери попадна в социалните мрежи, а след това и по телевизията. След известно време пластичните хирурзи в местната болница предложили своите услуги.

Муни претърпяла операция и сега тя има само незабележима тънка ивица на челото, а Дурга решила да направи операцията в по-късна възраст и засега момичето получило естетична протеза, с която не се различава от връстниците си.

индийски-момичета

Но със сигурност най-голямата промяна в живота на момичетата е щастливото семейство, което те получили благодарение на Кристи. Така изглеждат сега. Погледнете само тези очарователни мадами, те просто светят от щастие.

На първо място, заслугата е на осиновителката им, която им дала най-важното в живота – своята любов и грижите си. Тази жена се наслаждава на постъпката си и вдъхновява да правим добро.

Advertisement