„Железните лейдита“: 6 от най-властните жени на зодиака

Изображение от vecstock on Freepik

Хората имат различни качества според зодията си. Кои женски зодии могат да се нарекат най-властни?

Скорпион

Това е мистичен, окултен и много силен знак. Жените от тази зодия имат висока способност за вътрешна трансформация за кратък период от време. Те ссъзнават своята духовна сила и често я използват, умеят да очароват и покорят околните с магията си.

Силата на тези жени се крие в тяхната категоричност и личен чар. В същото време те са независими и целеустремени, максималисти, които при никакви обстоятелства не се отказват от това, което искат и винаги получават това, което искат.

Личността им е изпълнена с енергия и страст, постоянство и способност да убеждават другите, че са прави. Скорпионите са упорити и настойчиви.

Стремят се към съвършенство във всичко, включително и в любовта. От партньора си жената Скорпион изисква пълна отдаденост, неизчерпаема страст и готовност за големи постижения. Силата й често се проявява във високите изисквания към половинката й.

Стрелец

Много целеустремени, инициативни и отговорни личности. Властта идва при тях сама, дори и да не я търсят и искат. Сред жените Стрелци има много лидери. Те имат отлични организационни умения, ярки са, харизматични и в същото време приятелски настроени.

Те са лидери в живота, независими, самодостатъчни, уверени в себе си, свободолюбиви и многостранни.

Властността на жените Стрелци се крие именно във вътрешната им сила. Малко вероятно е да погледнат мъж, който не е успял в живота или е с по-нисък статус. За да се почувства като глава на семейството, партньорът трябва да бъде не по-малко твърд и целеустремен, но в същото време да уважава чувствата и свободата на своята дама-Стрелец.

Козирог

Представителките на тази зодия обичат всичко да е под техен контрол, в което се изразява тяхната валаст. Покровителят на Козирозите е Сатурн, който обича реда и строгостта във всичко.

Това са грижовни, интелигентни и активни дами, целенасочени и упорити кариеристи. Те поставят работата на първо място, възприемат я като мисия, за която са готови да пожертват много. Те не обичат да си губят времето с неподходящи мъже: просто е непрактично.

Жените Козирози избират своя партньор в живота много отговорно и се опитват да го контролират във всичко. Гъвкавият, трудолюбив мъж ще бъде истинско съкровище за нея: заедно те ще могат да постигнат целите си.

Овен

Властни жени, които имат много огнена енергия, вътрешна топлина, заради която винаги блестят ярко и привличат вниманието. Овните могат да запалят всяка ситуация със своя огън и да постигнат това, което желаят.

Жените Овен могат да бъдат наречени истински „железни дами“. Те са амбициозни и независими, напористи и директни. Всеки мъж ще завиди на силата на волята им.

Такива жени няма да чакат някой да им предложи нещо: всичко, което искат, те вземат сами. В отношенията предпочитат да доминират, поставяйки високи изисквания към партньора си. Влиятелната дама може да отстъпи тази позиция само на мъж, който докаже, че е в състояние да поеме отговорност и за двамата.

Лъв

Тези жени оритежават вътрешна сила и увереност. Те се държат като кралици във всяка ситуация. Колкото и да се намесват другите, всичко ще бъде както искат представителите на тази зодия.

Когато общувате с тях, изглежда, че дори планетата се върти около тяхната орбита. Силата на жената Лъвица е кралска.

Тези дами са горди и уверени в себе си, чувстват се като звезди, диаманти, на които другите могат да се възхищават, но не и да докосват. Повече от всичко друго те обичат себе си.

В същото време Лъвиците ще се погрижат за всичко и ще поемат отговорност. Тяхното мнение винаги се взима под внимание.

Това, което Лъвиците обичат най-много във връзките, е свободата. Но ако един мъж е предизвикал интерес, нищо не може да се скрие от проницателния поглед на жената от зодия Лъв.

Нейният спътник трябва да отговаря на кралския й статус: волев, отговорен, привлекателен и за предпочитане богат. И в приятелството, и в любовта Лъвицата се опитва да заеме доминираща позиция. Това се проявява в постоянни съвети, грижи, опити за ръководене, инструктиране.

Рак

Жените Рак, от една страна, са чувствителни и раними, но тяхната покровителка, Луната, подобно на Слънцето, е светило.

Луната дава на Раците голяма сила и авторитет, но не е авторитарна, а грижовна. Тя дарява с властта на учителя. Жените Рак могат да се занимават с управление, лидерство и наставничество. Те искрено проявяват загриженост към хората и техните нужди.

Но вниманието и щедростта на Раците могат да се превърнат в проява на тирания. Те изискват от партньора си да бъде идеален: да се грижи за тях, да подарява цветя, да прави комплименти. Нищо не може да се скрие от ревностния им поглед.

Advertisement