Започнете деня с този текст и животът ви ще придобие нов смисъл

Започнете деня с този текст и животът ви ще придобие нов смисъл
Източник: Pexels

Ако искате да промените живота си – трябва твърдо да решите да го направите!

Принципът на промяната е следният: първо трябва да приемете себе си. Погледнете недостатъците си отвън. Вашето огледало ще бъдат хората около вас. Ако осъждате нещо в околните, значи го има и във вас самите.

След като приемете себе си, ще започнете да гледате по-радостно на всичко, което се случва около вас! Ще имате самочувствие. Ще спрете да бъдете неспокойни, защото ще започнете да се доверявате на Вселената. В резултат на това ще живеете съзнателно всяка минута.

Подготвили сме за вас текст, който трябва да четете всяка сутрин, гледайки се в огледалото. Ще видите колко силни ще бъдат промените. 

Днес, когато се събудих рано сутринта, изведнъж осъзнах, че днес ще бъде най-хубавият ден в живота ми! И като отхвърлих всички съмнения, реших, че днес ще ще бъде празник цял ден! Днес реших да благодаря на себе си за това колко невероятен е животът ми: за всичките ми победи и постижения, вдъхновение и благословии и, разбира се, за всички трудности, които имах. Защото те само ме направиха по-силен.

И със сигурност ще изживея този ден с високо вдигната глава и щастливо сърце. Ще бъда благодарен на Бог за всички прости неща, които ме заобикалят: за утринната роса, слънцето, облаците, дърветата, цветята и птичите песни.

Днес ще бъда най-внимателният човек на света. Днес ще споделя радостта си с хората около мен. Някой ще се усмихне днес благодарение на мен.

Ще направя нещо необичайно и добро за напълно непознат за мен човек. И ще направя най-искрения комплимент на някого, който е тъжен по някаква причина. Ще кажа на детето си, че е много специален човек. И единствената личност, която обичам – колко много я обичам и колко много означава тя (той) в живота ми. Днес ще спра да се тревожа за това, което нямам и ще благодаря на Вселената за всички тези магически неща, които ме заобикалят в този свят.

Знам и помня, че безпокойството е просто загуба на ценно време. Моята вяра в собствените ми сили и провидение ще ме доведат до моите цели.

И тази вечер, преди да си легна, задължително ще изляза навън и ще погледна нагоре – към безкрайното небе, обсипано с милиарди звезди. И възхищавайки се на красотата на звездите и сребърния диск на луната с благоговение, ще благодаря на Вселената за цялата тази магия наоколо. И вече през нощта, с глава на възглавницата, ще бъда благодарен на света за този най-хубав ден в живота ми. И сънят ще бъда мечтата на щастливо дете, което трепетно ​​чака утрешния ден.

Защото утре ще е най-хубавият ден в живота ми!

Advertisement