Вижте кои са ергените в другите страни на риалитито „Ергенът“. Нашият май е най-хубав:

Александър Младенов
Скрийншот: БТВ

„Ергенът“ (The Bachelor) е американско романтично риалити за връзки, който стартира през 2002 година, а отскоро дебютира и в български ефир. Франчайзът е финансово успешен, като носи 86 милиона долара приходи от реклама само през 2017 г.

Форматът има множество интернационални версии като сюжетът винаги е един и същ: множество красавици се борят за сърцето на романтичен мачо с изваяни мускули. У нас в ролята на „Ергенът“ за първи път влезе 31-годишният модел и управител на фитнес Виктор Стоянов. Във втория сезон щафетата пое пианиста Евгени Генчев.

В трети сезон в главната роля ще гледаме бизнесменът Александър Младенов.

Александър Младенов е млад предприемач, който има бизнес в България и Европа. Той обича силните усещания и не си пада по мимолетните връзки, а копнее да срещне жената, с която да създаде семейство. Това е и мотивът му да се съгласи да бъде новият ерген в най-обсъжданото риалити у нас.

А ето как изглеждат ергените и в другите варианти на шоуто по света:

Албания

Ергенът-Албания

В Албания шоуто се казва Love story, а кавалерът от първото издание носи името Саймири – дипломиран финансист, който на 8-годишна възраст емигрира със семейството си в Германия.

Хърватия

менсхелт

В Хърватия форматът носи името „Господин съвършен“ и първият ерген влязъл в тази роля се казва Горан Юренец. По професия е модел и също като нашия очевидно има какво да покаже.

Финландия

Ергенът-Финландия

Във Финландия „Ергенът“ се излъчва за пръв път в далечната 2008 година и е под името „Ергенът на финландските мечти“. На снимката виждате ергена на мечтите им.

Унгария

Шандор-Носали

Унгарският ерген дебютира през 2003 година и се казва Шандор Носали. Той е бил изключителен унгарски тенисист от осемдесетте и деветдесетте години, печелейки наградата унгарски тенисист на годината пет пъти.

Италия

Франческо-Пекаризи

Първият италиански ерген (2003 г.) е бил Франческо Пекаризи, който е бивш футболист, играл в Серия Б.

Румъния

Каталин-Ботезату

Румънският ерген се казва Каталин Ботезату и през 2010 г, когато е първото издание на шоуто, работи като фотомодел.

Великобритания

Ергенът-Англия
Chanell 5

31-годишният Алекс Маркс, персонален треньор от Лондон, беше ергенът в последния брой на формата на Острова, излъчен през 2019 г.

Германия

ергенът-Германия

Предприемачът и IT специалист Доминик Щукман е ергенът в последното издание от 2022 г. в Германия.

Advertisement