Веселин Маринов съсипа Рачков: Ставаш за Алф, и на ръст го докарваш!

Веселин Маринов съсипа Рачков: Ставаш за Алф, и на ръст го докарваш!
Скрийншот: Нова, "Като две капки вода"

Новите сблъсъци между Рачков и Веселин Маринов за пореден път разплакаха зрителите от смях, но този път и водещият на „Капките“ си получи заслуженото.

Рачков, който е свикнал да се бъзика с всичко живо, стана обект на доста добра шега от страна на хитовия певец от Полски Тръмбеш.

Когато дойде ред на Веселин Маринов да оцени участниците, Рачков, както обикновено, взе да го прекъсва и да го заяжда.

„Идва да ми кажа най-цветущите изрази на тоя свят…“, започна членът на журито, а веднага след това взриви публиката в залата с думите:

„Като ми се моткаш, даже ми се стори как можеш да имитираш един световен американски актьор – Алф.“

„Вие мислите, че Алф е актьор?“ – отвърна Рачков и допълни: „Той е плюшено извънземно. Господин Маринов, имам приятели в Павел баня, ще ви закарам!“

Но тепърва Веселин Маринов щеше да нанесе най-жестокия си удар, насочвайки хумора си към ръста на Рачков: „Даже и гримче не ти трябва, приличате си хубаво…. И на ръст го докарваш, да знаеш!“

Камерите дадоха как зрителите в залата си бършеха сълзите от смях след поредната словесна канонада между двамата. В интернет обаче мненията са по-разнолики.

Някои смятат, че Рачков прекалява с пиперливите си шеги към Веселин Маринов, а други са на мнение, че всичко между двамата е просто постановка и в името на рейтинга.

Advertisement