Велик Владо Зомбори изуми зрителите като Майкъл Джексън в „Капките“ (видео)

Велик Владо Зомбори изуми зрителите като Майкъл Джексън в

„Има имитации, за които няма какво да кажем. За мен ти се представи феноменално“. 

С тези думи Геро изрази възхитата си от поредното невероятно изпълнение на Владо Зомбори в „Като две капки вода“. Зомбори грабна поредната си победа след пълен вот от участници, публика, ментори и жури.

Лидерът в класирането и абсолютен любимец на зрителите трябваше да имитира Краля на Попа Майкъл Джексън. При това не с коя песен, а със социалната „Песен за Земята“ – първата на Джексън, която открито обсъжда околната среда и хуманното отношение към животните.

Клипът към песента също е легендарен, като е сниман в четири географски регионаи и е съсредоточен върху унищожаването и прераждането на Земята.

Големият Владо Зомбори и екипът на „Капките“ успяха да пресъздат именно емоцията от клипа. Дечицата на сцената, до които бяха застанали войници в униформи също спомогнаха за завладяващата атмосфера.

А Зомбори показа защо му лепнаха прякора „Хамелеона“, като на неговата универсалност не се опря дори така специфичния Майкъл Джексън.

„Това беше най-бруталната имитация на Майкъл Джексън, която някога съм чувал. това не е за десетка, това е за двайс’ка“, изуми се членът на журито Любо Киров. 

Хилда Казасян добави, че в случая дори е безсмислено да се говори за оценки. „Ти така ни отвя, че не ни интересуват никакви детайли. Ти беше той. Ти направи нещо извън рамките на тази сцена“, не спести похвалите си и Хилда Казасян.

Дори Фънки капитулира пред таланта на Зомбори: „Владо, направо ни изкърти!“

Почти всички от другите участници дадоха петте си точки на Зомбори, което говори красноречиво за блестящата му имитация.

Като цяло тази вечер бе невероятно силна, а на сцената на шоуто се редуваха велики изпълнители с големите си хитове: актрисата Елена Атанасова най-добрата си имитация, като накара зрителите да я аплодират дълго като Адел.

Християна Луизу беше чудесна в ролята на незабравимата Уитни Хюстън, а Панайот Панайотов нагорещи страстите в „кожата“ на хитовия грък Василис Карас.

Advertisement