Велик, велик, велик! Владо Зомбори развълнува десетки хиляди като Фреди Меркюри! (видео)

Велик, велик, велик! Владо Зомбори разплака десетки хиляди като Фреди Меркюри!
Скрийншот: NOVA, "Като две капки вода"

Историческият финал на 12 сезон на „Капките“, състоял се за първи път в препълнената зала „Арена София“, си заслужаваше чакането.

Не само заради голямото шоу, което спретнаха от екипа, но и заради поредното брилянтно изпълнение на хита на сезона – Владо Зомбори. 

За последния лайв Зомбори бе оставил „черешката върху тортата“. Пловдивският актьор се превъплъти в кожата на безсмъртния фронтмен на „Куин“ Фреди Меркюри и накара 11 000 души в залата и милиони пред екраните да настръхнат от вълнение.

Задачата със сигурност не беше лесна, защото в досегашните издания имаше няколко имитации на великия Фреди, като зрителите няма да забравят изпълнението на един друг голям имитатор – актьорът Владо Михайлов.

Зомбори обаче отново показа, че в това шоу просто няма равен. 11 000 зрители затаиха дъх, докато гледаха разтърсващото му изпълнение на „Show must go on“.


Емблематичната песен е една от последните на Фреди и е записана в момент, в който той вече знае, че е болен от нелечимата болест СПИН и му остават едва няколко седмици живот.

С „Шоуто трябва да продължи“ Зомбори сложи край на шоуто си в „Като две капки вода“. И го направи като истински шампион.

„Ние си отиваме, но шоуто продължава“, заяви Зомбори относно избора си на финално парче.  

След последния акорд на песента пък Владо се наслади на овациите от екзалтираната публика, която му показа голямата си любов. Любов, която Владимир Зомбори спечели още от първото си явяване на сцената на „Капките“.

Advertisement