Вече официално: Джаро и Куката се завръщат в „Под прикритие“!

Вече официално: Джаро и Куката се завръщат в
Джаро отново е тук. Източник: BБНТ

На специална пресконференция, събрала директорът на БНТ Емил Кошлуков, продуцентът на „Под Прикритие“ Димитър Митовски, режисьорът Виктор Божинов, както и част от сценаристите, бе обявено официално, че сериалът се завръща с шести сезон.

Това, което вероятно ще удиви феновете на хитовата кримка, е, че в новия сезон се завръща легендарният Джаро!

Все още не е ясно дали емблематичният гангстер, който бе застрелян в един от предишните сезони, ще „възкръсне“ или ще участва само в разказването на предисторията на сериала. На пресконференцията бе съобщено, че в шести сезон в една от сюжетните линии ще бъде представено как е създадена легендарната банда на Джаро. 

Босът на мафията бе изигран прекрасно от актьора Михаил Билалов, който доскоро бе водещ на „Стани богат“ по БТВ, но обяви, че напуска заради натоварения си график. По всичко личи, че завръщането на Билалов в „Под прикритие“ е един ангажиментите, които е визирал при напускането си.

„За мен е удоволствие да дочакам шести сезон след осем години мълчание“, обяви включилият се по-късно в пресконференцията Михаил Билалов.

На въпрос каква ще е ролята на Джаро в новия сезон режисьорът Виктор Божинов отвърна, че след като Билалов присъства на пресконференцията, най-вероятно ролята му няма да е само за един епизод.

„Има шанс да видим голяма част от бандата на Петър Туджаров“, загатна режисьорът.

Началото на снимките за шести сезон е запланувано за лятото, вероятно август месец. „Надяваме се да можем да го излъчим през 2025 година“, обяви Кошлуков. 

Какво ново ще има в сезон 6

Един от сценаристите на сериала Ваня Николова обяви, че историята се завръща няколко години по-късно. Ще видим нови герои и част от старите лица.

„Надяваме се да създадем една добра интрига, която да държи зрителите в напрежение“, обяви Николова.

Както и в предишни години, снимките на „Под прикритие“ минават извън България. „Ще има снимки във Франкфурт, ще има снимки в Малта“, разкри  Виктор Божинов. 

Вече е ясно и че един от новите основни герои ще се изпълнява от Юлиян Вергов.

Advertisement