Възхитителното писмо на един мъж до жена му! Ще ви разплаче

бременна-корем

Скъпа моя ,

И двамата се зарадвахме, когато ми каза , че си бременна…Бях щастлив, сякаш светът ми стана различен..

Но от деня, в който Бог те благослови с дете, забелязах, че тялото ти е започнало да се променя с шеметна бързина – БЛАГОДАРЯ ТИ.

Докато бях навън с приятелите си, ти беше вкъщи, защото се чувстваше зле и повръщаше.

Докато се оплаквах колко мързелива си станала , нашето дете беше заето да създава пространство в утробата ти и да расте все повече и повече – БЛАГОДАРЯ ТИ.

Видях как любимата ти храна става твой враг и започна да търсиш странни храни, промени диетата си и започна да увеличаваш теглото си – БЛАГОДАРЯ ТИ!

И един ден ми се обади да гледам как нашето бебе рита в теб ! Беше невероятно!! Точно там, в този момент, се заклех пред себе си, че ВИНАГИ ТИ ,САМО ТИ ,ЩЕ БЪДЕЩ МОЯТА КРАЛИЦА – БЛАГОДАРЯ ТИ!

Не знаех колко СИ силна , докато не те видях да лежиш, давайки живот на нашето бебе. Жертва ВСИЧКО, ЗА ДА СЪГРАДИШ СЕМЕЙСТВО,ЗАТОВА аз ще те почитам КАТО супер майка- Завинаги.

Ти заслужаваш всичко добро в живота и аз винаги ще се опитвам да ти го дам. Заклевам се : Винаги ще уважавам и почитам жена си – БЛАГОДАРЯ ТИ

Тялото ти е перфектно, а стриите са толкова красиви, разбирам ,че символизират силата и красотата на майчинството… Мила съпруго, всичко, което мога да кажа е : БЛАГОДАРЯ ТИ, КРАЛИЦЕ МОЯ !

Бог да благослови всяка жена, която чете това. Мъже ,ОБАДЕТЕ СЕ НА съпругата си / приятелката си/, за да им кажете колко са силни и красиви. Жените заслужават да се отнасяме с тях с уважение и достойнство.

Бог да благослови утробата на всички жени, които се опитват да заченат, и на тези, които вече са дали ЖИВОТ ….. !

Майчинството наистина е НЕЩО ВЕЛИКО!

МОИТЕ АДМИРАЦИИ ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ОЦЕНЯВАТ ЖЕНИТЕ СИ И РАЗБИРАТ НА КАКВО СА ПОДЛОЖЕНИ ТЕ ЗА ДА ГИ ДАРЯТ С ДЕТЕ!

Advertisement