Валерия от „Ергенът“ се подигра жестоко с Алек, изкара го мамино синче (видео)

Валерия от

Епичният финал на трети сезон на „Ергенът“ отдавна е в миналото, но бъзиците с Алек не спират. Ергенът, който не избра нито една жена (според мнозина повлиян от майка си), е главен герой на безброй мемета и шеги в социалните мрежи.

Валерия Дакова, която почти стигна финала, но накрая остана без роза, защото така и не разкри чувствата си пред Алек, се подигра с него в Инстаграм профила си.

20-годишната моделка показа забавно монтирано видео, в което тя е в ролята на ергена и съобщава на Маги и Надя, че не избира нито една от двете.

Тя е в официален смокинг с папийонка, държи роза и пародира поведението на Алек не само на финала, но и през целия сезон.

В имитацията си Валерия се изхилва нервно на моменти, точно както правеше Алек, а освен това намеква, че чувствените думи, които той изговаряше на влюбените в него гърли, не са искрени, а са подшушнати от екипа.

„Това, което искам да запомните е, че вие сте перфектни, а аз съм б*клук“, казва във видеото Валерия. „В началото си мислех, че не съм, но когато казах „Не“ на 24 жени, а сега и на още две, осъзнавам всъщност, че съм.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valeriya Dakova (@valeriyadakova)

Саркастичната Валерия не пропуска да се избъзика и със зависимостта на ергена от неговата майка, а освен това намеква, че високопарните му любовни реплики към жените всъщност са написани от сценаристите.

Моделът от Дупница си прави гаргара и с безразборното целуване на Алек. Наскоро в телевизионно студио му преброиха общо 130 целувки за трите месеца в имението на любовта.

През цялото видео Валерия си говори с уж суфлиращата майка на ергена – недвусмислен намек, че го смята за мамино синче.

Интересното е, че една от наранените финалистки – Маги Томова – е реагирала одобрително с емотикон на забавното актьорско превъплъщение на Валерия.

В първото си интервю след финала тя каза, че чувствата й вече са отшумели, защото е видяла друг Алек извън имението.

Advertisement