В най-многодетното семейство в Русия се появи 76-то дете!

семейство-76-деца

В селце в Ростовска област живее Татяна Василевна Сорокина. Със 76 деца 65-годишната ростовчанка е най-многодетната майка в Русия! Разбира се, тя не ги е раждала всичките. Всъщност, Татяна и мъжът й Михаил имат само две родни деца, а другите са осиновени, но всички осиновени деца те приемат за свои.

Това е поразяваща история за това как добротата на едно семейство просто няма граници. Те обичат своите деца и са готови на всичко, за да бъдат те щастливи.

В семейството имало 75 деца, когато наскоро се появил още един син – малкият Коля, от когото първо се отказала родната му майка, а после и приемната.

На момчето наистина не му било лесно: първо приемната му майка го взела на 4 месеца, а после го върнала с думите: „Нищо не мога да направя“. След това момченцето попаднало в инфекциозното отделение и в психиатрия.

Коля наистина бил проблемно дете – не умеел да използва тоалетна, постоянно изпадал в истерия и се въргалял по пода. Постъпвайки в дома на Сорокини, момчето плачело и се криело под кревата. Но когато детето разбрало, че не смятат да го уговарят, сам станал и се изправил.

многодетно-семейство

В голямото семейство Сорокини освен 76 деца има 45 внуци и трима правнуци. Първото приемно дете се появило в семейството през 1975 година – момичето било оставено от съседката, която смятала да „подреди личния си живот“. Така майка на момиченцето станала Татяна.

През 1989 година Сорокини получили статут на детски семеен дом. Те имат много награди, ордени и премии, но е напълно очевидно, че Татяна и Михаила не се грижат за децата заради това. Преди няколко години Михаил си отишъл, но Татяна не спряла дейността си и все още се грижи за децата-сираци.

Татяна се гордее със себе си, а децата й обичат своята майка! Много здраве и щастие им желаем!

Advertisement