В Австралия младоженецът бил шокиран, като видял какво се крие под роклята на булката

В Австралия младоженецът бил шокиран, като видял какво се крие под роклята на булката

Както повечето булки могат да потвърдят, по време на сватбата нещата винаги може да се объркат. В това отношение австралийката Мадлен Уайз определено не е за завиждане: в разгара на сватбените танци свекърва й я измъкнала от дансинга. Изпод снежнобялата рокля на Маделин потекла струйка кръв, която гостите забелязали.

Първоначално Мадлен си помислила, че вълнението от сватбата и суматохата са предизвикали промени в цикъла й и менструацията е започнала преждевременно. Но когато свекървата повдигнала полата на роклята си, те открили какво всъщност се случва.

Там имало три пиявици. Един под стъпалото, един под задната част на коляното, а друга пълзяла по крака. Имало много кръв и изглеждало, че тя няма да спре.

Сватбата се състояла в имение в Нов Южен Уелс през април и времето било много дъждовно. Мадлен смята, че пиявиците са се залепили за крака й по време на сватбената фотосесия, когато тя и съпругът й отишли в поле с висока трева, за да си направят красиви снимки.

Тя не усетила нищо и празникът продължил както обикновено. И през цялото това време тримата кръвопийци също пирували за чест и слава под нейната рокля.

По думите на Мадлен пиявиците са пили кръвта й поне три часа. Особено дебела била онази, която залепнала за крака в задната част на коляното.

За щастие пиявиците обикновено не са опасни и ухапването им е безболезнено, въпреки че може да бъде доста сърбящо.

сватбена-рокля-кръв
Източник: api.news

Пиявиците изпускат болкоуспокояващ химикал, така че човекът да не ги усеща, ето защо че момичето не забелязало нищо, докато изпод сватбената й рокля не започна да тече кръв.

„Дебелата пиявица, която беше в моето видео, всъщност се беше насмукала до припадък и падна от крака ми на дансинга, ето защо изпод роклята течеше толкова много кръв“, споделя Мадлен.

За щастие на приятелите и семейството си, Мадлен била единствената, която била нападната от пиявици на тази сватба. Първата реакция на младоженеца била да изпадне шок, но след това той вече не пусна; булката и я подкрепял по всякакъв начин.

пиявица
Източник: api.news

Видео с акаунта на Маделин за кръвосмучещите натрапници било публикувано в социалните мрежи, като много потребители казали, че това е още една причина никога да не отидат да живеят в Австралия.

Advertisement