Уникално! Как изглежда Мис Вселена-1965 на 74 години

Как-изглежда-Мис-Вселена-1965-на-74-години

74-годишната Апасра Хонгсакула е една от най-известните личности в Тайланд. 18-годишната студентка става представител на страната си на главното изложение за красота през 1965 г. Svobodnazona.com ви предлага историята на жената-национален герой и все още ослепителна красавица, въпреки почтената си възраст.

Момичето спечелило първата си корона на конкурс на красавиците от университета, а по-късно победила съперниите си в надпреварата за титлата първа красавица на Тайланд. След тази победа тя участва в борбата за короната на конкурса „Мис Вселена“.

Тя подходила към подготовката за престижния конкурс с цялата сериозност, участничките представяли своята страна, събитието биоло отразено от медиите по целия свят. Най-красивата тайландка пък се превърнала в нещо като ментор на всички състезателки.

Мис-Вселена

По време на състезанието Апасра неизменно привличала вниманието на публиката и журито, момичето не говорело английски много уверено и било по -ниско от останалите кандидати, височината й е само 1,64 м. Но изисканите ѝ маниери и способността да продължава напред и искреността на нейната усмивката веднага допаднала на публиката.

Неочаквано за себе си, момичето получило заветната корона и веднага станало един от най-популярните хора в страната си. Умна и красива и дори радваща се покровителството на кралското семейство, тя веднага се превърнала в желана булка.

Ръката на титулуваната красавица била искана от много видни служители и знаменитости, но момичето избрало братовчеда на кралицата за свой партньор в живота. Още преди брака си Апасра получила почетното място на посланик на културата в Министерството на туризма.

тайландка-на-74-години

Личният живот на тайландската красавица не се получил, тя родила син от брака с кралския роднина, но двойката се разделила няколко години по -късно. Вторият брак също не продължил дълго и също дал на жената втори син. Провалите в семейния живот не повлияли на  работоспособността и жизнеността на Апасра Хонгсакула.

Жената както преди имала голямо влияние в обществото и била част от кралското семейство. Днес тя е собственик на успешен бизнес, часовници Raymond Weil и модерен спа център в Банкок.

мис-Тайланд

Синовете й отдавна са я направили баба, но малцина хора няма да се учудят, гледайки изваяната девическа фигура, разкошна коса и сияйна кожа на възрастната  жена. Апасра само се усмихва на обвиненията, че се увлича по естетичната хирургия.

В нейната страна пластичните хирурзи са много уважавана професия, да стигнеш до тях означава да демонстрираш богатството си. Бившата Мис Вселена уверява, че младостта и красотата са резултат от желязна дисциплина и внимание към диетата и графика. Тя спи много, яде здравословни храни, никога не пропуска тренировки и ежедневни козметични процедури.

Advertisement