Украински богатир се родил близо 7 кг! Как изглежда момчето днес?

Украински богатир се родил близо 7 кг! Как изглежда момчето днес?

Теглото му при раждане било 6800 кг! Най-тежкото дете в Украйна сега живее в Тернополска област, момчето се казва Даниел, то вече е на 6 години и все още никой не е успял да победи рекорда му. Цялото семейство Юрчук са рекордьори в региона, защото в него има 14 деца и почти всички от тях не са родени по-малки от 5 килограма.

Как живеят сега и дали Даниел все още надминава връстниците си по ръст и тегло, днес ще ви разкажем на svobodnazona.com.

голямо-бебе

Почти всички негови приятели от детската градина са по-малки от него, те са на 5 години. Но Даник не ги изпреварил твърде много. Изминали 6 години, а раждането на бебе с тегло почти 7 килограма се помни и до днес.

богатир

А на тези семейни снимки вече можете да видите как Даниел от богатир се превръща в обикновено дете.

украинско-бебе

бебе

На една година теглото на момчето надвишавало нормата само с 1 килограм, но по-големите му братя и сестри все още помнят какво огромно бебе е донесла майка му от болницата.

русо-момченце

„Той имаше толкова големи бузи и едри ръце, толкова големи …“, – спомня си по-големият брат Сергей.

Днес майката Татяна е на 42 години и след Даниел, преди година, тя отново родила момче Ромчик, 14-то дете в това семейство. Той тежал 4 килограма.

„Раждам ги винаги едри, първият се роди с тегло 4200 килограма, а сестра му преди Даниел беше 5,5 килограма. Това е Божията милост и Божията благословия, тъй като аз имам отрицателен резус, а съпругът ми има положителен, имаме несъвместимост на резус “, казва майка Татяна.

майка-и-дете

Многодетният баша Сергей Юрчук, който вече е на 51 години, вече е свикнал с факта, че нямат малки деца, но 13-тия Даниел наистина го изненадал.

Днес обаче Даниел е обикновено 6-годишно момче, въпреки че, както казва майка му, той е много активен. Лекарите са доволни от това развитие на момчето, казват, че са се притеснявали за него, но за щастие не са открити аномалии при детето.

Теглото при раждане на Даниел – 6,8 килограма в региона все още не е надминато.

Advertisement