Удивителната генетика! Как изглежда детето на рускиня и нигериец със „синя кръв“

Удивителната генетика! Как изглежда детето на рускиня и нигериец със

Отдавна отмина времето, когато браковете се сключваха само между хора с приблизително еднакъв материален и социален статус. И сега всяко момиче, ако иска, може да се омъжи дори за принц, дори той да е чужденец.

Най-важното е, разбира се, любовта. Освен това от междуетнически бракове често се раждат красиви деца. Пример за това е двойката Наталия и Джейкъб.

Срещата

Наталия е родена и израснала в Ижевск. Джейкъб дошъл от Нигерия в Русия, за да учи. Всъщност двойката се запознала в университета. Отначало ги свързвало само обучението, а след това разбрали, че между тях има нещо повече.

нигериец-и-рускиня

Младите се оказали лудо влюбени и скоро станало ясно, че всичко ще приключи със сватба. Тук обаче възникнала трудност. Майката на Джейкъб лесно приела снаха си, но родителите на Наталия, меко казано, не били доволни.

Преместване в Нигерия

Сватбата се отложила и било време за нови важни решения. За Джейкъб билоо трудно да направи кариера в Русия, затова двойката решила да замине за Нигерия, където младият мъж имал по-добри перспективи. Целите 9 месеца продължила бюрокрацията с документите.

В Нигерия са предпазливи към белите, смятат ги за неособено трудолюбиви и склонни към изневери. Роднините на Джейкъб обаче с радост приели руската му съпруга.

Раждането на бебе

генетика

Скоро двойката си имала бебе. Нарекли го с две имена: етническо и американизирано. Родителите нямали търпение да видят какво ще бъде детето им.

Джаго, така се казва синът им,е роден късмет. Той е взел най-добрите черти от родителите си. Освен това той наследил нигерийските традиции и на две години е много по-независим от руските си връстници.

майка-и-син

Наталия не съжалила за своя ход. Днес тя има собствен блог, в който разказва за живота си.

семейство

Освен това Наташа я чакала приятна изненада. Оказало се, че съпругът й е принц и потомък на знатно нигерийско семейство.

Advertisement