Учителят с детско лице: този млад мъж често е бъркан с дете

Учителят с детско лице: този млад мъж често е бъркан с дете

Във Филипините, в град Сан Хосе дел Монте, в детска градина работи един много необичаен учител . И той е необичаен с това, че изглежда много млад. Често го бъркат с дете!

Името на този млад човек е е Йън Франсис Манга. Той е на 22 години. След като завършва университета, той получава учителска диплома.

мъж-с-лице-на-дете

Още в ранна възраст Ян не бил като своите връстници. Например по време на пубертета при него не се появили дори намеи за мустаци или косми под мишниците. Външният му вид и гласът също останали непроменени.

мъж-с-лице-на-дете

 

Съучениците на момчето не обърнали внимание на факта, че нещо не е наред с него. Ето защо Ян нито веднъж не се обърнал към лекарите с въпроса какво му има и защо старостта го е забравила…

Учителят с лице на дете вярва, че може би честите заболявания в детството са провокирали някакъв вид неизправност в тялото му, така че той да не расте и да не остарява.

учител-с-лице-на-дете

Децата, с които филипинецът работи, го обичат много и го уважават. Те го смятат повече за свой брат, отколкото за възпитател от света на възрастните. Йън се опитва да носи по-официални дрехи и кожени обувки, за да изглежда по някакъв начин като учител, а не като ученик.

възрастен-мъж-лице-на-дете

Разбира се, се намират и умници, които се опитват по всякакъв начин да осмиват и унижават необичайния учител. Но човекът не се разстройва от това, а работи още по-усилено, за да докаже, че е възрастен и уважаван член на обществото.

Advertisement
Фейсбук коментари