Учените казват, че именно така трябва да изглежда идеалното женско тяло

Учените-казват,-че-именно-така-трябва-да-изглежда-идеалното-женско-тяло

Учените отдавна са доказали, че идеалното женско тяло трябва да изглежда именно така. Само погледнете тези форми!

Кели-Брук

Хората са свикнали със строгите стандарти за красотата на моделите. Запознайте се с Кели Брук – тя е просто зашеметяваща дама, която е едновременно модел и актриса.

Но чакайте малко, тя е напълно различна от останалите. И знаете ли какво ?! Тя може да бъде открита на кориците на много модни списания. А учените единодушно твърдят, че това е „идеалното“ женско тяло.

идеалната-женска-фигура

Разбира се, има разногласия по този въпрос. И, за да бъдем конкретни“, учени от Тексаския университет провели проучване. Били наети стотици жени с различни фигури, които били сравнени по много параметри. Една от тях била Кели Брук.

Нека разгледаме по -отблизо нейните мерки: с височина 168 см жената има обиколка на ханша 92 см, гърдите са 99 см, а талията – 69 см. Размерът на обувките – 40. Сутиен от 5 -ти размер пасва перфектно на бюста й.

Кели-Брук

А вие какво ще кажете ?! Както се оказа, повечето хората при вида на тази фигура реагират с „трябва да отслабнете с няколко килограма“. Но именно а тази форма, както се оказва, вие сте най -близо до идеала.

Експериментът взел предвид много параметри като състоянието на косата, закръглеността на тялото, формата на носа и дължината на краката.

Кели-Брук

Но най -важното е естествената красота. Няма неестествени форми, няма операции или манипулации със силикон.

Кели от своя страна казва, че наистина иска да бъде като жените през 50 -те години. Според нея тогава те са изглеждали много по -добре от сегашните модели. Тя рядко ходи на фитнес и като цяло не следи за фигурата си.

Advertisement