Тя тежала 426 кг и се хранела пред камера за пари. Но свалила 317 кг и сега изглежда чудесно

жена 400 кг
Източник: TLC

Тя тежи катастрофалните 426 кг. Удивително е как е още жива. И не само е жива, но и печели пари – стриймва, яде планини от храна пред камера. И има хора, които обичат да я гледат.

Ако започне да отслабва и се откаже от тази си дейност, ще остане без пари…

Тя се гримира, взема чиния с храна, включва камерата, отваря стрийма и започва да яде. И това е всичко, което може да направи.

Останалата част от живота й е жалко съществуване. Изненадващо, тя все още не е загубила способността си да ходи, но това е само въпрос на време.

Тя се казва Саманта. И е само на 35 години…

„Животът ми е непоносим. Толкова съм се запуснала, че ми е трудно да се движа. И всеки ден ситуацията става все по-зле и по-зле.“

Детството

Храната винаги е била твърде важна за Саманта, така че откакто се помни, тя винаги е била с наднормено тегло.

Момичето започнало да наддава килограми на около 5 години.

Бащата на Саманта бил добър, но щом пиел алкохол, ставал друг човек. Почвал да прави скандали, биел жена си, синовете и по-голямата сестра на Саманта.

Изненадващо, той не докосвал Саманта;

Когато татко се напивал и започвал скандал, Саманта изтичвала до кухнята и започвала да яде. От малка храната я успокоявала. И тъй като скандалите се случвали все по-често, момичето постепенно развило пристрастяване към храната.

На 7 години тя тежала 70 кг. Родителите й се развели.

След развода децата останали да живеят с майка си. Нямали достатъчно пари и майка й реши да учила за медицинска сестра. Но нямало на кого да остави децата и ги изпратила да живеят при бившия й съпруг…

Майката казва, че не е имала друг избор. Така Саманта се озовала при баща си.

По това време баща й вече имал ново семейство и доведена дъщеря. Новото семейство не приело Саманта с охота..

Безпокойството й отново я подтикнало към преяждане. Но баща й и мащехата й забранили да яде безконтролно; те видели, че момичето вече е твърде дебело. В резултат на това Саманта започнала да живее с постоянно чувство на глад.

Срещите с майка й през уикендите били отдушник. Майка й не я ограничавала в нищо. Нещо повече, тя дори я глезела с храна. Момичето очаквало с нетърпение тези срещи.

На 10 години момичето тежало 90 кг. Баща й я поставила на строга диета и Саманта била ужасно ядосана за това. Започнала да яде тайно.

Бременността

На 12-годишна възраст Саманта вече тежала 130 кг. Училището се превърнало в истински кошмар за нея. Нямала приятели, съучениците й постоянно я дразнели. Тя мразела училището.

На 17 тя е изключенна от училище заради отсъствия и лош успех.

През този период започнала да получава признаци на внимание от някакъв младеж. Имали отношения, в резултат забременяла.

На 18-годишна възраст Саманта родила дъщеря. Удивително е, че успял да износи бебето, тъй като тежало 230 кг. Бащата на детето веднага я изоставил.

В този момент родителите й помогнали, подкрепили я. Баща й я помолил за прошка и тя му простила. Тя много обичала баща си, независимо от всичко.

Скоро бащата катастрофирал с мотора си. Това бил нов удар за Саманта. Тя сякаш излязла от релси, започнала да яде постоянно и спряла да гледа дъщеря си.

Когато малката Бел била на 1 годинка, нейната баба я взела при себе си.

Самотен живот

Тя тежала 426 кг и се хранела пред камера за пари. Но отслабнала с 317 кг и сега изглежда чудесно
Източник: @TLC

На 24 години Саманта тежала 300 кг. За да се издържа, трябвало да си намеря работа. Стана;а социален работник. С такова тегло било много трудно да се грижи за другите, но просто нямала друга възможност.

Тя не спряла да яде и качвала все повече. Наложило се да напусне работата си и не успяла да си намери друга. На кого е нужен безпомощен работник?

Озовала се сама в къщи. На 27 години теглото достигнало 360 кг. Вече не можела да пазарува сама и затова непрекъснато поръчвала готова храна за дома.

Коремът й бил толкова голям, че служел за маса за хранене.

Саманта била в постоянна депресия и решила да се самоубие. Нагълтала се с хапчета… В този момент дъщеря й дошла на гости. Саманта помоли да не се обажда на 911, за да я остави да си отиде. Но дъщеря й се обадила на лекарите – въпреки всичко тя обичала майка си.

Работа като фетиш модел

Саманта Мейсън

След като взела хапчетата, Саманта попаднала в психологическа клиника, където се лекувала от депресия. Почувствала се по-добре и се върнала у дома с идеята да започне да живее по различен начин.

Трябвало да си намери работа. Но къде и как, та  тя едва се движи? Решила да се опита да стане модел. Започнала да излъчва в интернет и да яде пред камера. И имало хора, които си плащали за това.

Зрителите й казвали, че е красива и изглежда страхотно. Тя била поласкана от това и самочувствието й се повишило.

Работата я увлякла. Хранела се и получавала пари за това. Но успоредно с това теглото й ставало все повече и повече, достигайки 400 кг.

Промяната

Ставала все по-безпомощна, а наблизо нямало никого. Дъщеря й започнала да й помага, но Саманта не искала младото момиче да съсипва живота си. Тя разбрала, че ако не стане подвижна, дъщеря й щяла да бъде прикована към нея. И това я потискало. Дъщеря й е млада, трябва да се радва на живота.

Саманта се записва за участие в предаването за отслабване „Аз тежа 300 кг“. Била избрана. Но заради коронавируса трябвало да изкара процедурите дистанционно.

Саманта Мейсън е най-тежкият участник в историята на проекта. Тя попаднала в него на 35 години с тегло 426 кг. И това не бил краят…

През този период организмът й започнал да се предава. Саманта била спешно хоспитализирана в местна клиника.

Но дори в болницата тя успявалса да поръча доставка на храна. Пренебрегнала всички разпореждания на лекаря по проекта, който работел с нея дистанционно.

При изписването тежала 440 кг.

Операцията

tiktok/vanillahippo

Докторът разбрал, че Саманта се нуждае от спешна помощ, но проблемът бил, че тя била далече. Не можела да се транспортира със самолет.

В резултат на това било решено да се преговаря с местната клиника, където Саманта претърпяла операция за намаляване на стомаха.

В клиниката се подложила на контролирана диета за 3 месеца. През това време загубила 151 кг, достигайки тегло от 289 кг.

Това било най-ниското й тегло от 15 години.

Саманта била щастлива, че килограмите намаляват, но в същото време започнала да изпада в депресия. Тя не можела да живее без храна. Храната й доставяла щастие.

Но продължила по пътя си. За 1 година участие в проекта Саманта загубила 225 кг, като станала рекордьор. Тя достигнала тегло от 215 кг.

Саманта Мейсън днес

Саманта Мейсън
Източник: TikTok/Samantha Mason Vanilla Hippo

Проманата на Саманта се случила по време на пандемията, така че тя никога не е ходила в клиниката с д-р Назардан; той я е лекувал дистанционно. Ето за Саманта било по-трудно да отслабне, отколкото за другите участници в проекта. Но въпреки това успяла да се събере.

@ssbbwvanillahippo

Why do you folllow me? Im ridiculous. #BubbaHarp #catsoftiktok #mybabymeow???????????? #babymeow #meow #ilovehersomuch #babyhead #ssbbwvanillahippo #my600poundlifesamantha

♬ original sound – Vanilla????

Днес Саманта изглежда много добре. Има социални мрежи, в които от време на време публикува кратки видеоклипове. Въпреки че не са в цял ръст, на тях личи, че е отслабнала още повече.

Според Саманта в крайна сметка тя е загубила 317 кг, теглото й е достигнало 123 кг.

Остава само да й пожелаем успех и да не се връща към старите хранителни навици.

Advertisement