Тя разглеждала детските си снимки и видяла това. Сега то я преследва цял живот!

детска-снимка

В мрежата всеки ден се появяват зловещи снимки, от които ти настръхва кожата. Някои снимки са толкова загадъчни, че няма как да ги подминем без да им отделим внимание. Днес ще ви покажем една такава!

Анастасия Перец разглеждала детските си фото албуми, когато внезапно се натъкнала на една странна снимка. На нея момичето било само на 4 годинки. Само погледнете тези прекрасни червени панталони!

Но цялата тази умилителност завършва, защото погледът отива малко по-нагоре… Виждате ли го? На заден фон се вижда как до вратата на стаята стои друго момиче! Нямаше да има нищо притеснително, но друго дете в този дом не е имало никога!

снимка-призрак

„Първо си мислех, че може да отражение в огледалото, но после осъзнах, че това е напълно различен човек. Така се уплаших, че започнах да крещя и да плача“- признава вече порасналата Анастасия.

Разбира се, жената не могла да остави нещата току-така. Тя се свързала с родителите си и започнала да ги разпитва кое е това момиче… Родителите в един глас твърдели, че не са виждали никога това момиченце…

Едва после Анастасия се свързала с екстрасенс и научила, че я преследва призрак на малко момиче. Ето истината за зловещата история! Май не ни се иска да разгледаме старите си снимки…

Advertisement