Тя мразела отражението си в огледалото, заради носа си. Но един лекар променил всичко! (видео)

Тя-мразела-отражението-си-в-огледалото,-заради-носа-си.-Но-един-лекар-променил-всичко!

Всеки, който е гледал отражението си в огледалото, ще намери недостатъци, които би искал да поправи. По принцип таиз прекомерна суета завършва с тийнейджърските години.

Но понякога проблемът придобива по-сериозен характер. Героинята на нашата история се страхувала да погледне в огледалото отражението си заради големия си и грозен нос. Жената напълно загубила самочувствието си, на практика не излизала от вкъщи.

Памела (така се казва жената) винаги имала проблеми с кожата, почти от самото си раждане, но грозният голям нос се появил впоследствие. Освен това тя страдала от големи кожни проблеми.

нос-промяна

Вероятно тя би живяла незабележимо, ако един ден не се обърнала към телевизионно предаване с молба да я спасят от този неин недостатък.

И невероятно! Съдбата дала на жената шанс за нормален живот и тя се появила на телевизионните екрани. Най-добрите специалисти успели да приложат своите умения на практика и да разрешат проблема.

нос-корекция

Искате ли да знаете как се е променила жената? Вижте това видеото и нейното кардинално превръщане от семпла жена в красавица.

Advertisement