Тя искала да направи аборт, но получила знак, който я накарал да размисли…

бебе

В живота се случват невероятни неща като от фантастичен филм. Често имаме възможност да се убедим, че чудеса все пак се случват. Просто трябва да се вслушаме в сърцето си…

И следващата история е най-доброто потвърждение на това.

„Моя колежка забременя с второ дете. Но тя вече познаваше радостта и мъката на майчинството: едното й дете вече беше пораснало, кариерата й вървеше нагоре, а и тя вече изобщо не беше „девойка“. Накрая тя дълго размишлява и реши да направи аборт.

И си записа час при лекаря за след работа.

В този ден нашият системен администратор беше променил всички пароли на компютрите в офиса. Обикновено ги променяше вечер, използвайки генератор за случайни пароли (обикновена програма, която подбира по случаен начин букви и цифри).

Той избрал най-трудно запомнящите се пароли и ги раздал на служителите. Така на сутринта под клавиатурата си всеки от нас намери листче с новите пароли.

Така в деня, когато колежката ми трябваше да отиде на аборт, под клавиатурата си тя открила своята нова парола за компютъра.

На малко квадратно листче тя видяла PLZMOMNO“ и единственият верен вариант за разшифроване веднага се появил в главата  й – „Please Mom No“ („Моля те, мамо, недей).

Подобен знак свише би видял всеки! Тя позвънила на лекаря и казала, че няма да отиде.

А детенцето  вече е на 5 години…“

Advertisement