Твърде умни и интуитивни. 6 зодии, които няма как да манипулирате

Твърде умни и интуитивни. 6 зодии, които няма как да манипулирате
Изображение от flatart on Freepik

Нека бъдем честни, невинаги се вслушваме в собствения си вътрешен глас и след това се оплакваме, че сме взели грешно решение и сме объркали нещата.

Някои зодии обаче са надарени с толкова мощна интуиция, че е много трудно да бъде пренебрегната.

Те веднага разбират същността на всяка ситуация, разпознават истината и лъжата, моментално разбират кога някой се опитва да ги манипулира и са достатъчно решителни и самоуверени, за да предприемат действия навреме и да заобикалят острите ъгли.

Лъв

Лъвът е най-уверената зодия. Той е типичен лидер, който не бяга от отговорност, независимо от ситуацията.

Лъвовете обикновено са доста самодоволни и самохвални, което може да подразни техните приятели и роднини, но именно прекалената увереност, основана на силна интуиция, спасява този знак от грешни ходове.

Лъвът винаги знае какво иска и какво наистина заслужава. Трудно е да го „въртите на малкия си пръст“ или да се опитате да го манипулирате. И ако все пак направите такъв опит, той ще спре всякаква комуникация с вас, тъй като Лъвът не може да понася егоистични и токсични хора.

Овен

Подобно на Лъва, Овенът е много самоуверен и волеви знак. Но за разлика от Лъва, той истински обича да се бори и да се състезава, за да усети вкуса на собствената си победа.

Овенът спокойно изразява мнението и мислите си, защото вярва в собствената си правота и безпогрешния си вътрешен глас. Ако искате да измамите Овена, той веднага ще разбере това и ще ви постави на мястото ви.

Овенът е и много убедителен в дискусиите и то защото се доверява напълно на интуицията си и знае как да повлияе на събеседника си.

Водолей

Всъщност това е мил и чувствителен знак, въпреки че отвън изглежда като странен ексцентрик.

Имайте предвид, че Водолеят не е толкова отчужден човек. Той перфектно „чете“ хората, техните мисли и намерения.

Водолеите дори не полагат много усилия, ако искат да спечелят някого на своя страна. Те интуитивно знаят кои бутони да натиснат и как да постигнат това, което искат.

Но ако искате да се възползвате от отзивчивостта на Водолея, той тихо ще се поклони и никога повече няма да го видите.

Стрелец

Стрелците обикновено предизвикват неустоима симпатия буквално от първата минута на срещата ви. Те са искрени и много интересни хора, които не знаят как да се преструват.

Те живеят в съответствие с моралния си кодекс и слушат собствената си интуиция във всичко, а тя няма да ги посъветва за нещо  лошо. Тази зодия е доста търпелива, но ако нещо не е наред, Стрелецът няма да мълчи.

Не се опитвайте да се оправдавате или да молите за съжаление – ако Стрелецът не ви харесва, нищо не може да помогне.

Риби

Те са много емоционални, но емоциите им обикновено са продиктувани от гласа на интуицията, а Рибите не умеят да се сдържат много. Рибите веднага ще реагират на лъжеца или манипулатора и просто няма да могат да понесат някой да си играе с чувствата им.

Тази зодия обаче се нуждае от малко време, за да разбере как да постъпи, особено когато проблемът засяга тези, на които държи.

Единственото, за което Рибите се противопоставят на интуицията си, е вторият шанс, който винаги дават на човека, който ги е обидил. Просто са си такива, макар че понякога настъпват едно гребло два пъти.

Скорпион

Скорпионът е буквално обсебен от тоталния контрол над всичко и всички, а интуицията му е също толкова предпазлива и подозрителна, колкото и самият той.

Освен това Скорпионът винаги има подробен списък с това, което иска от партньора си, разбира се, записан под диктовката на вътрешния му глас. Този знак се стреми да се защити във всичко, затова чувствата му са толкова изострени.

Скорпионът веднага ще разбере вашите планове за него и ако не отговаряте на списъка с неговите изисквания, тогава ще бъде невъзможно да го убедите в противното.

Advertisement