Циркова маймунка се разплакала, когато видяла след време мъжът, който се грижел за нея (видео)

Циркова маймунка се разплакала, когато видяла след време мъжът, който се грижел за нея (видео)
Изтоник: YOUTUBE SCREENSHOT - GRZEGORZ GREG LECEWICZ

Цирковите животни винаги се привързват към своите гледачи. Те прекарват много време с тях и затова стават като семейство.

Винаги е стоплящо сърцето, когато кучетата се радват да се съберат отново с хора, които не са виждали отдавна. Но не само кучетата се държат така. И тази циркова маймуна е доказателство.

Маймуната в това видео обикаля със своя цирк в различни градове. На една от спирките маймунката се сприятелява с човек на име Миро.

Една година по-късно, когато циркът пристигнал обратно в града на Миро, човекът не бил сигурен дали маймуната ще го помни.

Всичко започва, когато Миро е доброволец в мястото, в което е настанен циркът.

Миро отговарял за грижите за маймуните, които излизали на манежа.
Той се справил добре с тази задача, а една маймунка спечелила сърцето на мъжа. Скоро Миро започнал да дава на тази мъжка маймуна допълнителни лакомства.

Но после циркът трябвало да продължи към следващата дестинация. Миро и приятелят му маймуна трябвало да се сбогуват. Миро се надявал да я  види отново, когато дойде циркът догодина.

12 месеца по-късно, когато циркът се върнал в града, Миро отново се включил като доброволец. Основната причина за това била, че той искал да се срещне със своя приятел – маймунката!

Скоро Миро успял да се срещне с маймуната. Той беше нетърпелив да види дали тя ще го помни.

Миро се приближил до кошарата на маймунката. Щом маймуната забелязала Миро, се развълнувала и се стрелнала към него. Но маймуната била на каишка и трябвало да изчака, докато Миро се приближи.

Радостта й нямала предел. Тя веднага се хвърлила на врата му, започнала да го прегръща и дори се разплакала.

Миро коленичил и вдигна маймунката в ръцете си. Той гушнал животинката.

Маймуната го погледнала с такава любов в очите. Очевидно маймуната искала гушкането да продължи вечно.

Миро започнал да гали главата на маймунката. Тогава тя увилa опашка около ръката на Миро, сякаш за да му каже да продължи да я гали.

През следващите няколко дни Миро и маймунката прекарали много време заедно. Разбира се, с много лакомства като миналия път.

Някои хора може да си помислят, че маймуната в това видео страда/моли за спасение. Качилият това видео обаче заявява, че стопанинът на маймуната се грижи много добре за нея.

И маймуната наистина изглежда здрава.

Дано Миро и маймунката са се срещнали много пъти след това!

Advertisement