„Това не е наш внук“, заявили свекърите и тайно направили ДНК тест. Но ги чакала голяма изненада

тъга
Изображение от freepik

Бъдещите свекъри на Елена не я харесали от първия миг. В техните очи тя била просто момиче от бедно семейство и не била достойна за техния син.

Освен това те бяха убедени, че тя изобщо не се интересува от Иван, а от парите му. Първоначално родителите не показали недоволството си, защото били сигурни, че синът им скоро ще напусне Елена, но когато се стигнало до сватбата, двамата се разтревожили.

Родителите започнали да разубеждават сина си от подобно  прибързано решение, но всичко било безрезултатно. Елена и Иван се надявали, че свекърите скоро ще променят отношението си към снаха си, особено когато се роди внукът им.

Реакцията им обаче била изключително неочаквана.

Още в родилното свекърът и свекървата казали, че това не е техният внук. Доказателство за това, според тях, била русата коса и сините очи на бебето, докато Иван бил брюнет с кафяви очи.

А от уроците по биология всички добре знаят, че тъмният цвят е доминиращ и бебето трябва да го е наследило. Те категорично отказали да признаят новороденото момченце за свой внук.

Елена не можела да си намери място от обида и гняв. Тя не можела да разбере как бабата и дядото се осмеляват да говорят такива неща за собствения си внук.

През първите две години свекърът и свекървата изобщо не се поинтересували от живота на внука си Андрей. Всеки път, когато Иван им изпращал снимка, следвал отговор: „Сега сме още по-сигурни – това определено не е нашият внук!“

Наскоро обаче майката на Иван се обадила и казала, че не са прави и много съжаляват за ужасното им поведение. В знак на помирение те подарили на младите почивка на санаториум за една седмица.

Освен това предложили през това време те да гледат внука, за да може младата двойка да си почине малко. Елена и Иван били много щастливи, защото смятали, че сега вече всичко ще бъде наред.

Но надеждите им се оказали излъгани.

Когато двойката пристигнала да вземе детето, бащата на Иван ги посрещнал на вратата с резултат от ДНК тест.

Оказа се, че е взел генетичен материал от себе си и от внука си. И тестът показал, че не са роднини. Което значи, че и Иван не е  негов баща.

Иван изглеждал поразен от това, което чул. А свекърът и свекървата се радвали над победата над снаха си.

След този инцидент Иван се отдалечил много от съпругата си, но не бързал да напусне семейството. Той не можел да реши как да постъпи правилно.

Елена казвала на мъжа си, че не му е изневерявала но опитите й не дали желания резултат. Тогава тя решила, че също ще направи тест. След получаване на резултатите тя поканила свекъра и свекърва си при себе си.

И тук следвала нова голяма изненада.

Резултатите показали, че малкият Андрей е 99,9% син на Иван. И въпреки че този резултат бил много щастлив за всички, възникна един въпрос. След като връзката между баща и дете се потвърдила, това значело само едно – Иван не е син на баща си…

Advertisement