Това момиченце покорило всички с необичайната си външност. Снежната кралица!

Това-момиченце-покорило-всички-с-необичайната-си-външност.-Снежната-кралица!

Момичето Наряна станало известно в цял свят благодарение на своята невероятна външност. Наричат я порцелановата кукла. Тя е на 8 години и е родом от Якутия. Момичето живее в обикновенно семейство.

красиво-момиче-албинос

Модните агенции изпращат стотици предложения за сътрудничество, момичето е канено в редица страница, но строгата й майка е против. Тя смята, че момичето е още малко, за да започне кариерата на модел, първо трябва да се изучи в училище . А какво ще прави после, самата Наряна ще реши когато порасне.

В семейството всички имат типичната за Якутия (Сибир) външност, но това момиче е албинос. В съчетание с генотипа на народите от Севера – се е получила истинска Снежна кралица. Момиченцето има абсолютно бели коси, кожата й прилича на порцелан, сини очи и кръгло лице. Не е учудващо, че я наричат Белоснежка, порцелановата кукла и Снежната кралица.

момиче-Снежната-кралица

Момиченцето може да направи стррахотна кариера в модния бизнес, но майка й не иска да й отнема детството. Родителите Алберт и Елена казват, че това е първият случай на албинизъм в семейството им. Но те не искат да печелят от външния вид на дъщеря си, макар детето да обича да се снима.

момиче албинос със сини очи

Понякога вземат решение тя да участва във фотосесия и дори няколко пъти момиченцето се е снимало в реклами. Но работа по договор е прекалено голямо натоварване за детето според родителите. Наряна овладява само основите на професията, за нея това е голяма и весела игра.

красиво-момиченце

Фотографът Владимир Руфов бил поразен от артистичността и издръжливостта на девойката, която прекарала пред камерата два часа с усмивка. А снимките се получили вълшебни! Тя буквално сияе на всяка фотография.

красив-албинос

Феновете сравняват малката и с Денериес Таргариен от сериала „Игра на тронове“.

Денерис-Таргариен

Момичето не обича само да се снима – тя обожава понита и вече си има собствена колекция. Момичето обича да рисува и танцува и съвсем не се смята за моддел. Скоро това момиченце ще порасне и сме сигурни, че ще стане истинска звезда.

Advertisement
Фейсбук коментари