Това занемарено куче се превърнало в най-чаровното на света! Само го вижте

Това грозновато куче се превърнало в най-чаровното на света! Само го вижте
HUMANE SOCIETY OF NORTHWEST LOUISIANA

Когато през септември Абби била прибрана от улицата от службата за контрол на животните, тя била кльощава, болна и ядяла боклук, за да оцелее.

Един поглед към почти плешивото куче, което било на около 11 години, бил достатъчен за контролната служба веднага да вземе кучето под свои грижи.

Спасителите на Абби били шокирани от състоянието, в което се намирала. Било трудно да се повярва, че кучето може да оцелее само. Тя страдала от ушни и кожни инфекции, счупен заден крак и няколко други заболявания, които изисквали внимание.

кучето Абби
HUMANE SOCIETY OF NORTHWEST LOUISIANA

Повечето от проблемите, с които се сблъскало кученцето, очевидно не са били излекувани от много време, така че новите приятели на Аби не губели време в грижите за неейното здраве.

„Трябваше да я лекуваме ежедневно и да я измиваме със специален шампоан, за да се отървем от кожните инфекции“, казва Сара Уолтън, служител в приюта.

кучето Абби се грее на слънце
HUMANE SOCIETY OF NORTHWEST LOUISIANA

Аби непрекъснато минавала курсове по лечение, дори се наложило да се подложи на операция, но всичко се отплатило, защото сега тя не само се чувства много по-добре, но и изглежда като истинска чаровница!

кучето Абби - пълна промяна
HUMANE SOCIETY OF NORTHWEST LOUISIANA

Днес Аби почти не прилича на кучето, което служителите на приюта намерили. Тя изглежда толкова сладка и пухкава.

Смешно е, но въпреки новия си външен вид, Абби все още е запазила някои навици „от улицата“. Тя си остава много нахално куче, но винаги се радва на прегръдки и нови играчки.

Advertisement