„Това бе най-страшният миг“. След 30 години мъж открил майка си. Писмото й разплаква

майка и бебе
Източник: PIxabay

През 1998 г. Джейми Дъфи бил оставен до вратата на болница в Портсмут (САЩ) веднага след раждането си. Няколко месеца по-късно той бил осиновен от семейна двойка.

14 години по-късно приемните родителите разказали на момчето истината на неговия произход и оттогава мисълта да намери собствената си майка не го напускала.

В Съединените щати по телевизията стартирал проектът Long Lost Family, който позволява да намерите роднините си дори след десетилетия, а Джейми, вече станал възрастен мъж, решил да участва в тази програма.

Участниците в програмата правят ДНК тест, благодарение на който търсят съвпадения в обща база данни. Дъфи успял да открие биологичната майка по този начин.

Джейми Дъфи
Джейми Дъфи. Кадър от предаването.

Но преди да срещне собствения си син, тя му написала писмо. Това съобщение разплакало много хора.

„Бях още тийнейджърка, когато забременях с теб. Бях уплашена, нямах идея какво да правя. Ако някой беше обърнал внимание на това, животът ни щеше да се развие по различен начин “, пише мама Джейми.

Жената и до сега не може да си прости, че причинила това на собствения си син. Спомените от този ден я преследват през целия й живот. Затова е родила повече деца.

„Държах те толкова дълго… Това беше най-страшният момент в живота ми. Всеки ден откакто сме разделени е мъчение за мен. Любовта ми към теб е безмерна и ще остане такава и в бъдеще. Ти си моето бебе и много съжалявам. Толкова много ми липсваше. Твоята първа стъпка, твоите първи думи. Бих направила всичко, за да върна времето назад“, казва майката на вече пълнолетния мъж.

Жената се страхувала, че синът й, когото не е виждала от три десетилетия, няма да може да я приеме, не посмяла да го срещне веднага. Но в писмото тя се опитала да изрази разкаянието си за лошото деяние, което е извършила в младостта си и за което съжалявала през целия си живот.

„Моля те, моля те, знай, че винаги съм те обичала и винаги ще те обичам. Гордея се с човека, който си станал. Бих се радвала на възможността да ти обясня това лично и да те прегърна, както направих преди 30 години. С цялата си любов, мама“, завършила съобщението си майката на Дъфи.

След това вече не могла да сдържи сълзите си. Срещата, която се състояла скоро, минала добре. Първата среща с майката продължила 3 часа и през цялото това време майка и син разговаряли. Те открили толкова интересни неща един за друг, че били сигурни, че тази среща няма да е последната.

За разлика от баща му, който също бил открит в базата данни, но отказал да види сина си. За Джейми обаче било напълно достатъчно, че най-накрая видял жената, благодарение на която се родил.

Advertisement