Топ 5 на най-недостъпните женски зодии

Топ 5 на най-недостъпните женски зодии

Съвременните жени имат широк спектър от изисквания към своите партньори. Те се завоват трудно, а ето кои са най-недостъпните представителки на слабия пол.

5-то място: Козирог

Жената Козирог обича вниманието. За нея е важно да се чувства 100% жена до мъжа. Тя няма да му бъде майка, сестра, дъщеря, тя ще бъде истинска жена, която трябва да бъде съблазнена и изненадана. Възможно ли е това за мъжете? Тя ще ви позволи да бъдете близо, но няма да отвори вратите към живота си толкова лесно. Тя е недостъпна и това е нейният чар.

4-то място: Везни

Винаги има място за флирт, но няма да е лесно да намерите ключовете към сърцето на жената Везни. Трябва да си много умен и самодостатъчен човек, за да завладееш тази дама. Тя не разбира езика на комплиментите, а чака действия. Нито един букет или дори поляна с цветя не могат да заменят онази искреност, която тя търси в очите на партньора.

3-то място: Близнаци

Тя знае какво иска. Трудно е да й се угоди и да бъде убедена. Тя често се съмнява, което означава, че условията на играта могат да се променят безкрайно. За нея е важно да се чувства комфортно до мъжа.

Но поради променливото настроение концепцията за „комфорт“ се променя. Поддържането на нейния ритъм не е лесно. Жената Близнаци е взискателна. Умерено студена. Тя избира не само със сърцето си, но и с главата си. Да завладеете жена Близнаци не е никак лесна задача.

2-ро място: Водолей

Изисканата природа и дълбочината никога няма да й позволят да се съгласи с това, което има. Тя ще търси, избира, променя, пробва, докато не остане никакво съмнение. За нея са важни статутът на мъжа и финансовите аспекти, които смята за задължителен нюанс за съвместен живот.

Жената Водолей обосновава, схематизира, изчислява, анализира. Можете да я спечелите незабавно, само ако стигнете до дълбините на душата й, но това няма да е достатъчно, ако мъжът е слаб по другите точки.

1-во място: Скорпион

Тя е достъпна, но на такава цена, която не всеки е готов да плати. И тази цена само ще се покачва. Отстъпки в този случай в буквален и преносен смисъл също не трябва да се очакват.

Дори да се влюби, дори да даде сърцето си, тя трябва да продължи да бъде печелена всеки ден. Тя е безкомпромисна, смела, сложна, като пъзел, но когато я спечелите, ще бъдете щедро възнаградени

Advertisement