Той паднал на колене и казал: „Може ли да стана твой баща?“

предложение-за-брак

Когато Грант Трибът се запознал и започнал да излиза с Касандра Решар, той прекрасно знаел, че нейната петгодишна дъщеря Адриана непременно ще стане част от новото им семейство.

Популярното мнение твърди, че повечето мъже се плашат от такава комбинация, самотна жена плюс дете, и често е точно така. Но Грант обаче е различен и когато настъпил моментът да направи предложение за ръката и сърцето, той го направил и към двете момичета: майката и дъщерята.

„Имахме ярка, богата закуска, след което той ни обеща, че след разхдката из резервата с дъщеря ни ни чака изненада“ – спомня си Касандра.

„Бяхме минали по-малко от миля и вече започнах да съжалявам, че не смених обувките си на токчета, когато изведнъж той спря на един дърввен мост. И там, насред гората, падна на колене и ми направи предложение, след което се обърна към Адриана и попита „Мога ли да стана твой баща, да те обичам и защитавам през останалия живот?“ Сърцето ми буквално се взриви от емоции и се разплаках!“

щастливо-семейство

Адриана извикала: „Най-накрая ще имам и мама, и тати!“, а Грант й подарил огърлица със сърце като символ на това, че думите му са чиста истина. Трогателният момент бил заснет от фотографа Манди Джиланд. Предложението било направено и прието!

Грант и касандра се запознали в социалните мрежи и започнали да се срещат отскоро. Не може да се каже, че ило любов от пръв поглед, по-скоро опит на две сърца да се проврат през житейските проблеми и да намерят своята половинка, което изисквало време.

баща-и-дъщеря

Жената работела, но намирала време да ходи на срещите. И наблюдавала как очарователният и позитивен ерген се превръща в самоотвержен баща на нейната дъщеря. И затова не й било трудно да каже „Да“.

Advertisement
Фейсбук коментари