Той е на 89, а тя на 66. Как изглеждат Маги и Ралф от „Птиците умират сами“ след 40 г.

Той е на 89, а тя на 66. Как изглеждат Маги и Ралф от „Птиците умират сами“ 40 г. по-късно

През 1983 г. излиза филмът „Птиците умират сами“, базиран на едноименния роман на австралийската писателка Колийн Маккълоу.

Публиката гледаше драматичния сюжет със затаен дъх, съчувстваше на прекрасните актьори и почти единодушно призна филмовата адаптация за по-добра от книгата – рядък случай.

Ролята на отец Ралф отиде при носителя на наградата „Златен глобус“ Ричард Чембърлейн, а Маги беше изиграна от амбициозната и неизвестна по това време актриса Рейчъл Уорд.

Ричард Чембърлейн беше мечтата на много поколения жени. Актьорската кариера на Ричард е много успешна, той има повече от 150 роли. Нито една роля обаче не може да надмине тази в „Птиците умират сами“ по рейтинг.

Чембърлейн е не само актьор, но и певец, писател и художник.

Рейчъл победила около 70 актриси на кастинга. В крайна сметка естествената й крехкост, необходима за образа на Маги, победила.

На снимачната площадка започна романс между Рейчъл и нейния екранен „нелюбим съпруг“ Брайън Браун, който се превърнал в законен брак. Двойката има три деца – две момичета и едно момче; дъщерята Матилда последва стъпките на родителите си.

Въпреки напредналата си възраст Ричард Чембърлейн продължава да се снима в киното, за разлика от Рейчъл, която обяви края на кариерата си през 2014 г.

Днес актрисата участва в заснемането на различни токшоута, появявайки се в студиото като специален гост.

„Ричард изглежда прекрасно за възрастта си, което не може да се каже за Рейчъл“, може да се прочете като коментари към последните снимки на Ричард и Рейчъл.

А какво ще кажете вие?

Advertisement