Тези женски имена са вълшебни! Носят късмет и благополучие на притежателките си

Тези женски имена са вълшебни! Носят късмет и благополучие на притежателките си

Не можете да повлияете на личностните черти на дъщеря си, нито можете да изберете на кого да прилича, но можете да изберете име за нея, което, както някои смятат, играе голяма роля в съдбата.

И така, разберете кои са женските имена, които според своето значение, носят голям късмет.

Аделина

Имената Адела и Аделина идват от немската дума „adal“, което означава „благороден, богат, известен“. Момичетата с това име обикновено са чувствителни и добродушни, но с израстването започват да проявяват лидерски качества, за които никой не е подозирал.

Антония

Това име идва от гръцки език и означава „красив, безценен“. Случайно или не, много момичета с това име стават много красиви жени, които се открояват от тълпата. В същото време красотата не е единственото им предимство. Интелигентността от ранна възраст им помага да се справят с всяка ситуация.

Йоана

Това име идва от еврейското име Йоханна, което означава „Божия благословия“. Обикновено притежателките на това име имат голям късмет, но трябва да се научат да се възползват от ситуациите, които се случват в живота им.

Мария

Това име, в превод от древногръцки, означава „желаното дете“. Момичетата, получили името Мария, са весели по природа и носят много радост в живота на околните. Успехът идва при тях чрез открито и искрено отношение към хората, както и чрез смелост.

Надя

Това име e от славянски произход и означава „надежда“. Момичетата, получили това име при кръщението, са уверени в способностите си, много сериозни и трудолюбиви. Въпреки факта, че не са много общителни, те са много добре възпитани и знаят как да се държат с другите.

Наталия

Това име, в превод от латински, означава „родена на Коледа“. Това е щастливо име, което носи на момичетата късмет в живота, още от детството. Те често се различават в различни области и тяхната упоритост гарантира успех.

Катя (Екатерина)

Катя е прекрасно име, което придава на жената специален чар. Най-често жените на име Катя са много щастливи в живота, те са успешни, приятелски настроени, това им позволява лесно да се срещат с хора и да създават полезни контакти, които помагат в работата и кариерата. Важното за тези жени е да си поставят правилни и смели цели и няма да им е трудно да ги постигнат.

Светла

Светла е име със силна енергия, буквално привлича пари към притежателката си. Освен това тези жени са много целенасочени и трудолюбиви, така че винаги постигат целите си.

Александра

Александра е име, което придава на притежателката си силен и независим характер. Веднага щом поискат нещо, те са в състояние да преместят планини, за да постигнат това, което искат. Ето защо те живеят точно както искат, а обикновено искат много.

Елена

Жените с името Елена са най-успешните и удовлетворени жени, заемат високи позиции, често са лидери във фирмите си или имат собствен бизнес, тъй като притежават предприемаческа жилка.

Advertisement