Тест: какви черти доминират характера ви?

избери-перо-тест

избери-перо-тест

Всеки човек има своите ярко изразени особености на характера. За да разкриете тяхната природа, да ги разберете и научите как може да ги управлявате, ще ви помогне този тест за акцентиране на характера. Психолозите постоянно изработват нови методи, по които лесно да класифицират типа личност на всеки човек. Този тест за формата и цвета на перата ще ви разкрие какви черти са присъщи точно за вас.

На картинката виждате шест пера, различни по цвят и форма. Изберете едно, което най-много съответства на вашия вкус.

Резултатът от теста „Избери перо“

1. Вие сте общителен човек, нуждаете се от внимание. Имате голям творчески потенциал, добре развита фантазия. Но стремежът да се отделите от тълпата по какъвто и да е начин често ви тласка към безразсъдни постъпки.

2. Бързо усвоявате информация, решителни сте в постигането на цели. Обичате единачеството, шумните компании не са за вас. Много болезнено реагирате на неуспеха. Фина и ранима натура, чужд човек може лесно да ви обиди.

3. Стремеж към безкрайно движение, смяна на мястото, обстановката, обкръжението, всичко това просто ви е необходимо, за да се чувствате комфортно. Психологическият тест показва, че избягвате скуката по всякакъв начин. Улавяте всяка възможност, за да разнообразите сивите дни.

4. Акуратността е ваша отличителна черта. Вие не взимате просто така решение, в началото трябва да обмислите всички нюанси, да предположите всички варианти на бъдещите събития. Предпазливостта, страха да направите неправилна крачка и вътрешното усещане често не ви дават да направите грешка.

5. Ярко изразени лидерски качества. Тестът на перата дава ясно да се разбере, че всяка ваша дума в обществото има съществена тежест. Хората се вслушват във вас, съветва се, защото имате бистър ум, можете да им помогнете да се измъкнат практически от всяка ситуация.

6. Творческа и проницателна личност. Не е реалистично да ви измамят. За вас често казват: „Вижда директно през човека“. Това наистина е така, разбирате се превъзходно с хората, намирате общ език с всеки. Често избирате неизвестен път, за да получите колкото се може повече емоции.

Advertisement
Фейсбук коментари