Тази жена изпаднала в кома и Исус й се явил със съобщение

Тази жена изпаднала в кома и Исус й се явил със съобщение

Тази жена се казва Валери и претърпяла ужасна автомобилна катастрофа, в резултат на което изпаднала в кома. Жената твърди, че на небето е срещнала Исус и добавя че времето там се усеща като хиляда години.

Черил, сестрата на жената, се молела на Бог да помогне на Валери да се възстанови. Въпреки че лекарите й казали да не се надява твърде много, тя винаги запазила вярата си в Бог и смяташе, че животът на сестра й няма да приключи с този инцидент.
Тя дори открила цитат в Библията, който гласял: „Няма да умра, а ще живея и ще разкажа какво е сторил Господ.“

Черил била убедена, че сестра й ще намери пътя към живота, въпреки че била в кома. Времето минавало и Черил, семейството им и църквата им непрекъснато се молели Валери да оздравее и да се върне при близките. Вярата в Бог е всичко, което имаме в такива моменти, а вярата е единствената, която може да ни даде надежда, че всичко ще бъде наред.

Здравето на Валери не изглеждало да се подобрява, въпреки че дните минавали.

Очевидно Валери вече живеела в друга реалност, за която хората на земята не знаели, защото реално тя се била възнесла на небето.

Но чудото се случило и жената се събудила от комата.

жена-кома
Валери днес.

Валери разказала, че пристигнала на небето и всичко било толкова ярко, че очите я болeли и не виждала добре какво има около нея, но веднага видяла Исус.

Жената споделила, че се чувствала така, сякаш е пристигнала у дома, на мястото, където трябва да бъде и всичко изглеждало перфектно и спокойно.

През целия си живот Валери чувствала, че Исус не я обича, но когато го срещнала и изпитала дълбочината на любовта Му към нея, тя претърпяла трансформация.

Тя разкрива, че винаги е била християнка, но никога не е смятала, че Бог наистина я обича. В другия свят тя се почувствала така, сякаш е там от хиляда години и изпитала любов, каквато не е изпитвала никога преди.

Тогава Исус се върнал при нея със съобщение: „Можеш да останеш, ако искаш“.
Валери Му казала, че ако може да остане, ще остане с него. A Исус рекъл: „Но твоята мисия не е завършена. Искам да кажеш на хората кой Съм Аз. Кой наистина Съм Аз“.

„Не исках да Го оставям, но трябваше да се върна обратно“, споделя жената, след което усетила как се завръща на Земята.

А лекарите с почуда усетили признаците на живот в изпадналата в кома жена и започнали да й светят с фенерче в очите. Единият от тях се обърнал към сестрата на Валери с думите: „Пригответе се. Усещам как животът в нея се възвръща“.

Advertisement
Фейсбук коментари