Тази жена е на 51 години и често я бъркат с 20-годишна девойка

Тази жена е на 51 години и често я бъркат с 20-годишна девойка

Трудно е да се повярва, но Лий Су Джин е на 51 години. Тази младолика жена успяла да постигне професионални успехи в областта на стоматологията, както и да роди и отгледа дъщеря. Често я бъркат с двадесетгодишно момиче и получава предложения за срещи от младежи.

младолика жена, жена на 51 години

Дори когато Лий Су Джин била на 48 години, корейските медии й обърнали внимание, като често я канели да участва в различни телевизионни предавания. Годините все още не пречат на тази жена да поддържа статута на „богиня на вечната младост“.

Както признава самата Ли, първоначално тя се регистрирала в социалните мрежи, за да разговаря и да намери нови приятели, когато дъщеря й влезе в гимназията и връзката им временно бъде прекъсната. Днес корейката има повече от 129 000 последователи. Освен това тя възобновила отношенията с дъщеря си. На нейната страница често можете да видите техните съвместни снимки.

майка-и-дъщеря

Някои интернет потребители са объркани, защото не могат да разберат кое от момичетата на снимките е майката и коя е дъщерята.

майка-и-дъщеря

Наред с възхитени фенове, Ли има и хейтъри, които вярват, че пластичната хирургия й помага да запази красотата си. Тя обаче твърди, че никога не се е обръщала към услугите на пластичните хирурзи.

По думите на Джин, животът в хармония, редовната грижа за кожата и оптимизмът й помагат да поддържа младостта си. Корейката посещава фитнеса няколко пъти седмично и прекарва поне осем часа на ден в сън.

Advertisement
Фейсбук коментари