Тази жена била на седмото небе, чакайки тризнаци на 42 г. Но я чакала огромна изненада

Тази жена била на седмото небе, чакайки тризнаци на 42 г. Но я чакала огромна изненада
Източник: Facebook/Fugate Quadruplets

Семейство Фугейт живеело нормален живот. Кимбърли и Крейг били щастливи заедно от много години. И двамата били над 40 и заедно отглеждали 10-годишната дъщеря Кейтлин.

Но на 42-ия си рожден ден Кимбърли започнала да се чувства неочаквано зле. А когато отишла на лекар, тя получила невероятна новина. Жената била бременна – в 13-та седмица…

И не само това – тя била бременна с тризнаци. Невероятно, но тя заченала тризнаците по естествен път, без помощта на ин витро.

Забременяването с тризнаци на 40-те години е изключително рядко.

По време на следващия медицински преглед, който се провел в 28-та седмица от бременността и почти съвпаднал с 42-ия рожден ден на Кимбърли, лекарят посъветвал двойката да подготви повече памперси за новородените.

„Имате твърде много крачета за трима близнаци“, казал лекарят, гледайки резултатите от ултразвука.

четиризнаци
Източник: Facebook/Fugate Quadruplets

Оказало се, че Кимбърли ще става майка на четири деца! Освен това се оказало, че всички близнаци са еднояйчни, тоест са се развили от една и съща яйцеклетка. А вероятността за такова събитие се оценява на 1 на 13 милиона!

Бременността преминала без никакви усложнения и скоро се родили четири красиви момичета.

На всички новородени били дадени имена, започващи с буквата „К“. Бебетата били кръстени Кенли, Кристен, Кейли и Келси.

Но състоянието на момиченцата било критично.

Те трябваше да прекарат повече от три месеца в интензивното и се нуждали от помощ за дишане. Тъй като били родени с толкова малки бели дробове, скъпоценните бебета трябвало да бъдат на вентилационно дишане за дълго време.

Първите им месеци в живота били като влакче в увеселителен парк, но за щастие момичетата наддавали на тегло всеки ден и се чувствали много добре в болницата.

След раждането Кимбърли описала колко е щастлива, че майка на тези четири малки ангелчета.

Бебетата били най-голямата изненада в живота й, но веднага щом се появили на бял свят, тя не можела да си представи живота си без тях.

„Само да стана сутрин и да видя усмивките на лицата им, да ги чувам да ми гукат и да ги слушам как си бръщолевят един на друг — радостта е огромна“, казва тя пред Little Things и продължава:

„Вече не планирах да имам деца след първата ми дъщеря Кейтлин. Но сега вярвам, че самият Бог ми даде такъв дар. Когато гледам тези сладки лица с трапчинки, се чувствам най-щастливата на света!“

Днес момичетата са вече пораснали, но са все още много сладки.

Последната им снимка е отпреди 2 месеца.

„Вярвах, че Бог ме е избрал да имам тези четиризнаци и чувствах, че Той ще се погрижи за тях и ще им позволи да оцелеят. Да видя докъде са стигнали ме кара да се чувствам много благословена.“, казва щастливата им майка.

Advertisement