Тъжно куче седяло в приют 2 години, докато изведнъж не видяло стопанина си (видео)

Тъжно куче седяло в приют 2 години, докато изведнъж не видяло стопанина си (видео)
ARCA ANIMAL DEL PTDO. DE MAR CHIQUITA

Тъжно куче седяло 2 години в приют, докато изведнъж усетило познатата миризма на стопанина си.

Когато Пакита била доведена в приют за кучета в Аржентина, на персонала било казано, че е намерена на улицата. Била уплашена и напълно сама. Кучето останало в приюта за животни 2 години. Служителите не успели да намерят собственика му или някой, който го е познавал.

За съжаление, Пакита била много депресирана и затворена и изглеждала много самотна. Шансовете тя да намери ново семейство намалявали всеки ден. Докато по-младите кучета лесно намирали нови стопани, Пакита продължавала да чака.

На свой ред доброволците от приюта Arca Animal направили всичко възможно, за да намерят дом за Пакита. Решили да я снимат и да я пуснат във фейсбук, за да засилят интереса на потенциалните собственици.

Това обаче не била лесна задача. Пакита винаги гледала в пода или обръщала глава, когато се опитвали да я снимат. В крайна сметка те успели да направят снимка, която била достатъчно добра, за да бъде публикувана онлайн.

„Почти веднага получихме съобщение от жена, която казва, че това е кучето на сина й и че той я търси!“ казва Силвия, една от доброволките в приюта.

Жената казала, че синът й Ариел Навейра смятал, че никога повече няма да види Пакита. На следващия ден Ариел дошъл в приюта, за да се увери, че това наистина е неговото куче. Очевидно Пакита също трябвало да се увери, че Ариел е нейният истински стопанин.

Момента, който всички са чакали

куче и стопанин
Източник: Ariel Naveira

Когато служителите на приюта довели Пакита при Ариел, тя се почувствала несигурна. Скрила се зад един от тях и започна да души предпазливо. В крайна сметка тя усетила позната миризма и можете сами да видите точния момент, в който осъзнава кой е Ариел. ю

Този момент е много трогателен. Пакита явно е невероятно щастлива – скача върху Ариел и го облизва.

Пакита е толкова щастлива, че е невъзможно да не се усмихнеш, докато я гледаш. Толкова е хубаво, че тези двамата отново са заедно!

Advertisement