Свети Валентин според фън шуй: как да привлечете любов в този ден

свещи-във-формата-на-сърце

Денят на Свети Валентин е ден на всички влюбени. И разбира се, всеки иска да прекара така този ден, че в живота му да има любов и щастие. Затова какъв трябва да бъде денят на Свети Валентин според фън шуй прочетете в тази статия.

Как да привлечете любов на Свети Валентин според фън шуй?

Съществува ритуал, който може да помогне на всяко момиче да привлече любов в живота си. Някога в Китай китайските девойки по този начин са привличали съпрузи. За тази цел хвърляли във вода мандарини, върху които били написани чертите на характера на мъжа, който искат да видят до себе си.

После молели Бог да изпълни желанието им и да им донесе щастие. Ритуалът се провеждал задължително нощем във времето, когато върху водата падала лунна светлина. Но подобно действие могат да изпълняват само девойките, които са сами. На омъжените дами и тези, които са във връзка, то няма да донесе щастие.

Какво не трябва да се подарява на Свети Валентин според фън шуй

Не се препоръчва на Свети Валентин да се подаряват рози с тъмно червен цвят с боли, въпреки че се явяват най-ярък символ на любовта. Във фън шуй тези цветя са символ на смърт и кръв. Затова не се препоръчва да се подаряват на любим човек. По-добре отдайте предпочитание на рози в прасковен или розов нюанс, но такива, които нямат бодли. Те символизират силната и вечна любов.

Правила за поведение на Свети Валентин според фън шуй

Тези, които искат да прекарат нощта с любимия човек, трябва да премахнат всички огледала от спалнята си.

Казват, че огледалата символизират „третия излишен“ човек в отношенията между влюбените, който е способен да ги раздели. Това може да бъде враг или завистлив приятел, като съвсем не е задължително да е друга жена или мъж, в която е влюбена вашата половинка. Ако нямате възможност да премахнете огледалата, то поне окачете нещо върху тях.

За подобряване на потока от позитивна енергия, поставете в спалнята червени лампи. Те привличат любовта и страстта в живота ви. Отлична замяна на тези лампи са червените свещи.

Advertisement