Свекървата сложила скрита камера в дома на сина си и завинаги се превърнала във враг

жена в полето
Източник: Pexels/Sean Valentine

Жена сподели своята семейна драма в мрежата. Тя се грижела за мъжа си, който е прикован на легло след инцидент, а майка му се оказва, че е следила всичко.

Тази история, като всеки конфликт, е двусмислена. Всяка страна има своята истина. Две жени, майка и съпруга, обичат един мъж и се грижат за него по свой начин. Но те не могат да се разберат помежду си.

Героинята почти месец се грижела за 33-годишния си съпруг, който получил тежка травма на гърба след катастрофа. Майка му устроила пълен контрол над снаха си: тя казала да не бърза с работата, за да отделя повече време за грижите за съпруга си, да изпраща съобщения за неговото благосъстояние почти всеки час.

Ако снахата не правела това, то свекървата показвала своето недоволство. В същото време тя самата не вършела нищо, само идвала всеки ден на проверка. Младата жена, в името на съпруга си и запазването на семейството, издържала на тези номерца, докато един ден не се случило нещо неочкавано: свекървата случайно се изпуснала.

„Преди няколко дни тя се обади“, пише героинята под никнейм @throwraOP96657, „за да ми се скара, че не съм сменила чаршафите на сина й. Чудех се откъде може свекървата да знае за това, съпругът ми определено не й се е оплакал. И какво се оказа: в нашата спалня има скрита видеокамера, която свекърва ми инсталирала, тя, разбирате ли, трябва да е сигурна, че синът й не няма да бъде оставен без помощ. Сестрата на съпруга ми ми разказа за това.“

Този път снахата не издържала, обадила се на свекървата си и й се развикала от гняв, заплашвайки я, че кракът й вече няма да стъпи в къщата им. Възрастната жена се опитала да се оправдае, че се притеснява за сина си и ако й забранят да го вижда, ще се почувства много зле.

След този разговор в кавгата се включили и други роднини, които помолили снахата да не взема присърце поведението на свекървата, да й прости и да я остави да вижда болния си син.

Снахата била категорична: няма вече  да влиза в личния им живот, възползвайки се от ситуацията. Но съпругът й не я подкрепил, нарекъл я отмъстителна и предупредил, че ако майка му не може да идва в дома им, тогава той ще се премести при нея.

Разочарованата жена написала пост в социалната мрежа и получи хиляди съобщения за подкрепа.

„Съобщете на полицията. Нека мъжът ви се прибере при мама.“

„Залагам големи пари, че съпругът ви е знаел, че в стаята има камера“

„По този начин съпругът ви обвинява вас за проблемите си, така че го оставете. Тази „връзка“ само ще се влошава! И той е знаел на 100%, че камерата е в стаята.“

„Оставете го да се премести при майка си, а вие ги посещавайте всеки ден и й давайте инструкции какво прави грешно.“

А вие как мислите, трябва ли жената да прости на свекърва си, за да спаси семейството си? Напишете вашето мнение в коментарите.

Advertisement