Стилисти се погрижили за клошарка и я превърнали в хубавица

Стилисти се погрижили за клошарка и я превърнали в хубавица

Както твърдят  професионалните стилисти, всяка жена е красива, най-важното е грижата за себе си, правилният грим и подбраните дрехи.

И за да докаже, че това е вярно, един известен мастер стилист решава да преобрази бездомна и запусната жена на име Рита, която отдавна живеела на улицата.

клошарка

Понякога тя нямала къде просто да се умие и да измие зъбите си, да не говорим за себе си. Заради неприятния си външен вид Рита всички я подминавали, никой не разговарял с нея и не искал да я наеме на работа, дори като чистачка.

Но, попадайки в ръцете на професионалисти, Рита се преобразила до неузнаваемост.

измити-крака

Първо жената била старателно измита, след това козметици и майстори на педикюр и маникюр се захванали за работа. След това Рита била изпратена на зъболекар, защото била изгубила почти всичките си зъби.

бездомничка-промяна

Тази трансформация отнела много време и усилия, но резултатът си заслужавал! Когато Рита за пръв път се погледнала в огледалото, тя не можела да повярва на очите си.

жена-пълна-промяна

Жената плачела от щастие, защото дори не помнела кога за последно била толкова красива.

жена-промяна

Рита е много благодарна на специалистите, които са я преобразили, защото сега жената има възможност най-накрая да си намери работа и да промени живота си.

клошарка-промяна

Advertisement