На 71 г Вероника Кастро от „Богатите също плачат“ изглежда просто страхотно:

Спряла е времето. На 71 г Вероника Кастро от

Много от вас вероятно са прекарали вечерите си в гледане на мексикански и бразилски сериали. Един от култовите сериали през 90-те беше „Богатите също плачат“ с мексиканската актриса Вероника Кастро в главната роля.

Наскоро тя навърши 71 г, колко бързо лети времето, нали? Днес искаме да споделим с вас актуални снимки на актрисата, която определено е спряла времето и на 71 изглежда като на 40.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

Въпреки напълно сивата коса, лицето на актрисата е украсено с едва забележими бръчки. „Как успяваш да останеш толкова млада, Вероника?“, „Не мога да повярвам, че вече си на 70“, „Красива жена“, „Възхищавам се на красотата ти“, „Удивително е, изобщо не остаряваш ”, са част от коментарите на възхитентие фенове.

У нас първият епизод на „Богатите също плачат“ е излъчен през 1995 г. в ефир на „7 дни“. И Кастро веднага стана емблема на латино сапунките.

Пътят към успеха

Вероника Кастро е свикнала с телевизионните камери и прожекторите от детството си. До 15-годишна възраст момичето успява да играе в няколко телевизионни сериала, да участва в театрални импровизирани представления и дори да се превърне в легенда на нощните разнообразни шоута.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

Но амбициозната актриса никога не се задоволявала с малко и мечтаела за по-добър живот.

Пътят към успеха за Кастро започва с работа като модел. В края на шейсетте тя позира за списание Caballero. Дебютът бил толкова успешен, че по-малко от месец по-късно нейните откровени снимки украсиха кориците на големите мексикански издания.

От този момент нататък режисьорите един след друг започнали да предлагат роли на младата красавица. Вероника често избирала проекти въз основа на настроението си, спомнят си колеги от снимачната площадка. Актрисата никога не е била известна със своя непринуден характер.

Кастро изигра една от най-добрите си роли в сериала „Богатите също плачат“. Красивата любовна история, която просъществува въпреки всичко, вдъхнови милиони млади хора да правят луди неща.

Латиноамериканският сериал с участието на фаталната актриса се превърна в един от най-успешните филмови проекти в Южна Америка и националната гордост на Мексико. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial)

„В теленовелите бедното момиче намира своя принц и става богато, като се омъжва за него. Животът ми беше почти такъв, просто трябваше да работя усилено, за да успея, защото моят принц така и не се появи“, признава легендарната актриса, която така и не се омъжва.

Успешната мелодрама беше последвана от друга, не по-малко легендарна – „Дивата роза“. В сериала актрисата изпълни песента „Rosa salvaje“ („Дива роза“), която стана хит през 90-те години не само в Латинска Америка, но и в Европа.

През 2019 г. актрисата обяви, че слага край на кариерата си, въпреки че през последните години почти не се снима във филми. Според самата Кастро причината за напускането й са агресивните критики в социалните мрежи.

Мексиканските зрители често си припомнят многобройните афери и пластични операции на Вероника. Най-вероятно от завист – малко хора успяват да изглеждат толкова добре на 71.

Advertisement