Снимка на баща, молещ се за новороденото си, умили милиони

Снимка на баща, молещ се за новороденото си, умили милиони

Прекрасна снимка на баща до новородения си син стана сензация в интернет, показваща красотата на новия живот и бащинството.

На снимката се вижда баща, който се моли пред креватчето на новородения си син в бразилска болница. Снимката е направена веднага след раждането на бебето.

Това е една от снимките, направени от Jana Brasil Photography. Всички те билипубликувани в Instagram от бащата Виктор Калмон.

33-годишният мъж за пръв път става баща. Той пише:

„Това е моментът, когато изведнъж те удря гръм, ръцете ви започват да треперят, защото изведнъж осъзнавате целта и смисъла на живота си. Казвам на Бог: „Благодаря!“, На жена ми – „Обичам те!“, А на сина ми – „Добре дошъл!“

новородено-майка-и-баща

Синът на име Иван се родил през юли 2018 г. и оттогава снимката на Калмон се разпространява в интернет. В интервю за бразилското списание Crescer Калмон говори за решението си да се помоли:

„Оказах се в центъра на трудна ситуация, всичко това беше ново за мен и страхът ме обзе. Сега трябваше да се грижа не само за себе си, но и за нов човек. И преодолях притеснението, коленичих и се обърнах към Бога.

Помолих го да ми помогне да израсна, да стана по-добър, да бъда добър баща и добър съпруг, да се развивам и да работя така, че синът ми никога да не знае изпитва нужда“.

Advertisement
Фейсбук коментари