Сляпо момче изуми всички с имитациите си в „България търси талант“

Сляпо-момче-изуми-всички-с-имитациите-си-в-България-търси-талант
talant.btv.bg

Първото издание от новия сезон на формата „България търси талант“ впечатли жури и публика с многообразието от таланти. Сред кандидатите да разкрият таланта си в национален ефир най-силно впечатление направи 31-годишният Андриян от село Лесковец.

Андриян е незрящ по рождение, но споделя, че това не му пречи да постига това, което иска, и по никакъв начин не го ограничава да се движи по улиците и да общува нормално. „Животът на един незрящ човек е както си го направи“, казва силният мъж.

Според Андриян ние, българите, най-често гледаме лошите неща, а трябва да гледаме доброто, защото лошото тъй или иначе винаги го има.

С появата си на сцената Андриян предизвика страхотен фурор сред публика и жури. Слепият мъж впечатли с култовите си имитации на известни българи: Тодор Колев, Бойко Борисов, Любен Дилов-син и Слави Трифонов се „появиха“ на сцената на шоуто чрез удачната гласова имитация на Андриян.

След края на номера под оглушителните аплодисменти и викове на екзалтираната публика новият член на журито Славена Вътова със замах натисна „златният бутон“, който прати незрящият Андриян директно на финала на шоуто.

Сега ни остава да чакаме с нетърпение новите имитации, с които Андриян ще ни изненада на финала на формата.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари