След 44 г. брак мъжът й я оставил. Тогава тя се променила и го накарала да съжалява (видео)

След 44 г. брак мъжът й я оставил. Тогава тя се променила и го накарала да съжалява (видео)
Източник: YouTube / The Make Over Guy

Раздялата с някой, когото обичате, винаги е болезнена. Особено ако сте с него от дълго време и сте изградили сериозна връзка, пълна с хубави спомени, които никога няма да забравите.

Представете си, че сте изоставени от някого, с когото сте прекарали повече от 40 години. Със сигурност води до тежък срив. Със сигурност е била уплашена, след като не е била сама от 17-годишна.

След 44 години брак Вики от Далас, САЩ, е изоставена от съпруга си. Разводът не бил лесен. Според нейни близки Вики била съсипана. След развода близките й били на мнение, че жената трябва да започне да живее отново.

По време на брака си Вики не се отнасяла особено претенциозно към външния си вид. Това не било приоритет за нея. И това дало резултат.

Идеята на сестра й

Тогава на сестрата на Вики й хрумва идея, която преобръща живота на Вики с главата надолу.

В Съединените щати повечето хора познават известния стилист Кристофър Хопкинс, който е главният герой на телевизионното шоу The Make Over Guy.

Кристофър е известен с удивителната си способност да изважда най-доброто от визията на всяка жена. Той е професионалист, който вижда кои черти трябва да бъдат подчертани повече и какви дрехи ще подхождат на дадена фигура.

И така, желаейки Вики да се превърне в най-добрата версия на себе си, сестра й я записала за преобразяване при известния стилист.

В момента, в който Кристофър Хопкинс видял Вики и научил за разбитото й сърце, той не се поколебал нито за миг да й помогне. Бил решен да върне самочувствието й.

Вместо да оформи просто една бърза прическа, Кристофър вярвал, че нейната невероятна вътрешна красота изисква пълна метаморфоза. След като забелязал очевидната й липса на увереност или депресия, Кристофър решил да направи всичко възможно за тази прекрасна дама.

Невероятна метаморфоза

Оказва се, че епизодът, в който Вики се появила в шоуто, е сред най-гледаните от всички трансформации на The Make Over Guy. Каква е причината за това? Трансформацията й била абсолютно невероятна.

грим промяна
Източник: YouTube / The Make Over Guy

Той започнал с косата на Вики, като премахнал голяма част от косата и боядисал останалата част. Когато цветът започнал да действа, стилистът се концентрирал върху нейния грим.

променена жена
Източник: YouTube / The Make Over Guy

Той започнал, като оцветил веждите й с нюанс или два по-светли от естествения им цвят, така че да се слеят с наскоро изравнения тен на кожата й, след като нанесъл малко основа. Вики постепенно загубила старата си самоличност, докато се преобразила напълно.

„Боже мой! Ти показа истинската красота на тази жена. Почти ме разплака. Изглежда невероятно. Много се радвам . Знам, че си бил благословия за нея“, бил само един от многото коментари, които направиха епизода с преобразяването на Вики толкова популярен.

Трансформацията на Вики била видяна от хиляди по телевизията и YouTube. Много от тях коментирали колко е красива.

Спокойно може да се каже, че бившият й съпруг не е очаквал, че след развода им Вики ще получи такива комплименти и ще привлече интереса на хиляди хора.

Advertisement